WD Green SSD'yi sabitlemek şart mıdır?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
WD Green 120 GB SSD aldım taktım Windows'u kurdum fakat SSD'yi sabitleyemedim. Aparat gerekiyormuş sanırım. Şu an kasanın zeminine koydum fakat sabitlemek şart mıdır? Öyleyse aparat önerir misiniz?

Aparata gerek yok. Altına birbirine paralel olacak şekilde güçlü bir çift taraflı bant yapıştır. Ayrıca SSD’lerde hareketli parça olmadığı için sabitlemek şart değildir.

Tek vida ile sabitlemek çift taraflı bant kullanmaktan iyidir. Kullanacağınız çift taraflı bant SSD'nin ısısıyla eriyecek, kasa ve SSD'de kozmetik problem oluşturacaktır.

Sabitlemeye gerek yok. Çünkü içinde HDD gibi dönen bir mekanizma yok. Ama kasabızda sabitleme için 2.5 inç SSD yeri olması lazım. Önerim Fanlarım yanına koymanız bu arada.

Tek vidayla sabitlesem sorun olur mu peki?

Aparata gerek yok. Altına birbirine paralel olacak şekilde güçlü bir çift taraflı bant yapıştır. Ayrıca SSD’lerde hareketli parça olmadığı için sabitlemek şart değildir.
Tek vidayla sabitlesem sorun olur mu peki?
Sabitlemeye gerek yok. Çünkü içinde HDD gibi dönen bir mekanizma yok. Ama kasabızda sabitleme için 2.5 inç SSD yeri olması lazım. Önerim Fanlarım yanına koymanız bu arada.
Benim kasamda yok. Direkt kasanın zeminine koydum.
Yazdik olmaz diye. Noter onayi gerekiyor ise lutfen haber ver.
Diğerlerinin de fikrini almak açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…