CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #11 Techmo dedi: Hangi amaçla kullanacaksınız, depolama için mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam veya hikvision e1000 düşünüyorum o nasıldır
Techmo dedi: Hangi amaçla kullanacaksınız, depolama için mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam veya hikvision e1000 düşünüyorum o nasıldır
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 26 Kasım 2023 #12 2 yılı geçkin süredir kullanıyorum okuma yazma hızlarında sağlığında vs herhangi bir kayıp yok çok iyi bir model olmamakla beraber benim gibi standart kullanıcı iseniz her türlü işinizi görecektir kronik bir problemi vs yok yani.
2 yılı geçkin süredir kullanıyorum okuma yazma hızlarında sağlığında vs herhangi bir kayıp yok çok iyi bir model olmamakla beraber benim gibi standart kullanıcı iseniz her türlü işinizi görecektir kronik bir problemi vs yok yani.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 26 Kasım 2023 #13 Bilemedim, tercih size kalmış. Pek öneride bulunasım gelmiyor açıkçası. @EREN SATAR ürünü kullanıyor sanırım, görüşlerini belirtmiş zaten. Son düzenleme: 26 Kasım 2023
Bilemedim, tercih size kalmış. Pek öneride bulunasım gelmiyor açıkçası. @EREN SATAR ürünü kullanıyor sanırım, görüşlerini belirtmiş zaten.