00EGNR00 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 139 Çözümler 4 Yer Earth Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Engineer 13 Şubat 2022 #1 Selamlar, Web browser tabanlı RTS oyunları hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Oynadığınız bu tür bir oyun var mıdır? Forumda bu tür oyunlara ilgi var mıdır merak ediyorum.
Selamlar, Web browser tabanlı RTS oyunları hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Oynadığınız bu tür bir oyun var mıdır? Forumda bu tür oyunlara ilgi var mıdır merak ediyorum.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 Aslında web tabanlı olunca benim hoşuma gidiyor, direkt linki girip hesabını giriyorsun, hiç indirme - kurma yok
Aslında web tabanlı olunca benim hoşuma gidiyor, direkt linki girip hesabını giriyorsun, hiç indirme - kurma yok
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.679 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2022 #3 Travian oynardım bir aralar, güzeldi.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 00EGNR00 dedi: Selamlar, Web browser tabanlı RTS oyunları hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Oynadığınız bu tür bir oyun var mıdır? Forumda bu tür oyunlara ilgi var mıdır merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek oyuncuları kalmadı ama eskiden çok severdim.
00EGNR00 dedi: Selamlar, Web browser tabanlı RTS oyunları hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Oynadığınız bu tür bir oyun var mıdır? Forumda bu tür oyunlara ilgi var mıdır merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek oyuncuları kalmadı ama eskiden çok severdim.
00EGNR00 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 139 Çözümler 4 Yer Earth Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Engineer 13 Şubat 2022 #5 mike_wazowski_bruh dedi: Aslında web tabanlı olunca benim hoşuma gidiyor, direkt linki girip hesabını giriyorsun, hiç indirme - kurma yok Genişletmek için tıkla... Evet, ama işte masaüstü kadar zengin olmuyor genelde. anifraxe dedi: Travian oynardım bir aralar, güzeldi. Genişletmek için tıkla... Travian biraz farklı sanırım. Klasik RTS bir oyun değil. Güzel bir oyun olduğunu duymuştum. unknown11212 dedi: Pek oyuncuları kalmadı ama eskiden çok severdim. Genişletmek için tıkla... Masa üstü kadar mekanik ve grafik sunamadığı için olabilir. Yaklaşık bir yıldır, ara ara ben de bir web browser strateji oyunu geliştiriyorum. Bu konuda ilgi merak var mı diye merak etmiştim. Ama görünen o ki eski önemi kalmamış web oyunlarının.
mike_wazowski_bruh dedi: Aslında web tabanlı olunca benim hoşuma gidiyor, direkt linki girip hesabını giriyorsun, hiç indirme - kurma yok Genişletmek için tıkla... Evet, ama işte masaüstü kadar zengin olmuyor genelde. anifraxe dedi: Travian oynardım bir aralar, güzeldi. Genişletmek için tıkla... Travian biraz farklı sanırım. Klasik RTS bir oyun değil. Güzel bir oyun olduğunu duymuştum. unknown11212 dedi: Pek oyuncuları kalmadı ama eskiden çok severdim. Genişletmek için tıkla... Masa üstü kadar mekanik ve grafik sunamadığı için olabilir. Yaklaşık bir yıldır, ara ara ben de bir web browser strateji oyunu geliştiriyorum. Bu konuda ilgi merak var mı diye merak etmiştim. Ama görünen o ki eski önemi kalmamış web oyunlarının.