Web siteler için Android App önerisi

Xyz1867

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sık sık ziyaret edip makaleler okuduğum, haberlere vs. baktığım birçok site var. PC başında kolay oluyor bu durum fakat bunu telefonda tek bir uygulamada çözebilir miyim? Böyle bir Android App varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz şey, bilgisayarda tek bir tuşla tüm sekmeleri aynı anda açıp teker teker okumak mı? Yoksa hepsinin tek bir site üzerinden okunması mı? Eğer tek bir tuşla tüm sekmeleri açıyorsanız Kiwi Browser indirip OneTab eklentisiyle yapabilirsiniz. Tek bir site üzerinden okumaksa kastınız RSS sağlayacılar var oradan verileri tek bir düzene getirebiliyorsunuz onun kullanılmasını tam olarak bilmiyorum. Onun dışında haber vs için Bundle var istediğiniz kaynağı seçip Google Haberler gibi kaydırıyorsunuz.

pc'deki sık kullanılanlar gibi istediğim siteleri ekliyeyim, sonra dilediğimi tıklayıp çalıştırayım derdindeyim.. maksat tek bir çatı altında ve hızlı olması için app sordum.. bundle'ı kullanıyorum, o sadece haber konusunda dediğim gibi.. şu rss olayına bakayım en iyisi.. teşekkür ederim yanıtsız bırakmadığın için, eyvallah..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı