Web siteleri için hangi dil öğrenilmeli?

Makaleler
1
Şu an halihazıra Arduino için C dilini öğreniyorum. Websitesi tasarımı, işleyişi için hangi programlama dilini öğrenmeliyim? C# mı Php mi? Yardımcı olur musunuz?

Dil(Ben dil deyince düz kodlama dili anladım, yoksa onlar da dil) değil ancak HTML ve CSS öğrenilmeli Web için. Tabii JavaScript'i de unutmayalım.

Son düzenleme:
İfadeler: 900
Bu soruyu sorman gülünç, tabi ki HTML, CSS, JavaScript, ASP.NET, PHP.
Bildiğim tüm website dilleri vb. bunlar.

Bildiğim kadarı ile PHP daha iyi Js'den hem daha az açık oluşturuyor hem js yapabildiklerini yapıyor hem de eski PC'ler (Pentium 4 gibi) siteye rahat giriyor benim odak noktam: HTML, PHP, CSS ben böyle öneriyorum hocam js CPU şişiriyor PHP şişirmez ama.

Kimi kişiler için belki çok öznel olabilir ama PHP'nin JS'yi geçebileceği hiçbir nokta göremiyorum. Eğer 3-4 yıl önce bu konuşuluyor olsaydı belki o zaman PHP hakkında olumlu şeyler söylenebilirdi ama günümüzde PHP dilinin JS dilini geçebileceği herhangi bir noktanın var olduğunu sanmıyorum. En basitinden çok daha düzenli, basit, anlaşılır temiz kod yazmak için PHP belki de en son tercih edilecek dillerden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…