Web Üzerinden Bilgisayardaki Oyunu Çalıştırmak

bajosi

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar internet kafede bir program gördüm, adamlar web siteye gösterimini yapmış. Üçgen Oyun Arşivi v3.3

Bu programı kendim nasıl yaparım, normalde ücretli ve içinde 500e' yakın oyun var. Bu programı kendim kodlayıp kendi oyunlarımı nasıl koyarım, sadece programı yapmak istiyorum? Pek zor olmasa bir dosyaya tıklayacaksın ve oyunlar açılacak o kadar, ama hiç bir şey bilmiyorum kodlarla ilgili. Bunu nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stackoverflow - RDardelet dedi:
The php exec($cmd) function will execute your command as if it's directly put in a terminal on the server. That means you should be able to simply have

exec('START C:\xampp\htdocs\myy\Filename.exe');

And it should work. If it still doesn't work, you can always create a batch file which contains a call to that application like

START C:\xampp\htdocs\myy\Filename.exe

On most windows systems, the START will represent the opening of a new instance of the default command prompt to run the command, it could be optional as well.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı