Webcam görüntüsünü düzenlemek

seventy0ne

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, üniversitemde Online sınavlar Webcam ve mikrofon açılarak yapılmakta. Bende ise bir masaüstü bilgisayar olduğu için ve bugüne kadar bir Webcam ihtiyacı duymadığım için bu sınav için görüntü ihtiyacımı telefonumdan görüyordum. Ama bu hem yorucu bir işlem hem de sınav saati şarjının tükenmesi gibi belli başlı sorunlar çıkarabiliyordu. Ben de en dandiğinden bir Webcam aldım, ismi Everest SC-HD03 ve bu kamera balık gözü bir lense sahip olduğu için telefon gibi sadece beni değil bütün odamı neredeyse kapımdan koridoru çekmeye başladı. Ve ben bu durumdan rahatsızım. Webcam'in herhangi bir yazılımı falan yok, direkt olarak tak çalıştır olarak kullanılıyor ve RTX ekran kartım olmadığı için arka planı falan NVIDIA teknolojileri sayesinde bulanıklaştırıp değiştiremiyorum. En azından görüntümü kırpmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı