Webdenal İthalatçı Garantili Xiaomi Redmi Pro alınır mı?

mertay332

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Pro 64GB Dual Altın - İthalatçı Garantili Cep Telefonu telefonunuu almayı düşünüyorum. İthalatçı garanti olduğu için şüphelerim var. Telefonun bahşettiği özelikler neredeyse mükemmel bi yamuk çıkarmı onu da bilmiyorum. Sizce almalı mıyım, telefon elimde patlar mı? 2, 3 sene idare etmesini istiyorum ve son olarak diyelim telefon arıza çıktı garanti olarak telefonu aldığım yeri geri mi göndereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Pro 64GB Dual Altın - İthalatçı Garantili Cep Telefonu telefonunuu almayı düşünüyorum. İthalatçı garanti olduğu için şüphelerim var. Telefonun bahşettiği özelikler neredeyse mükemmel bi yamuk çıkarmı onu da bilmiyorum. Sizce almalı mıyım, telefon elimde patlar mı? 2, 3 sene idare etmesini istiyorum ve son olarak diyelim telefon arıza çıktı garanti olarak telefonu aldığım yeri geri mi göndereceğim?
Siz telefonu nazik kullanırsanız garantiyi gerektiren bir durum olmaz. Kafanıza takmayın. Kutudan yamuk çıkarsa direk iade edersiniz Webdenal a.

Site adına konuşmak gerekirse ben siteden memnunum güvenilir olduğunu düşünüyorum. Pc toplarken birkaç parçayı oradan aldım. Bir sorun yaşamadım. Fiyatta genelde diğer sitelere göre daha uygun oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı