hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 12 Şubat 2021 #1 Bir Rus arkadaşım bana bu siteden para gönderecek ama bu siteye bir türlü kendimi kanıtlayamadım. Deneyimi olanlar nasıl kayıt olabileceğimi anlatabilir mi? Teşekkürler.
Bir Rus arkadaşım bana bu siteden para gönderecek ama bu siteye bir türlü kendimi kanıtlayamadım. Deneyimi olanlar nasıl kayıt olabileceğimi anlatabilir mi? Teşekkürler.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Ben daha önce hesap açtım sizin için adımları hazırlıyorum bekleyin.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 12 Şubat 2021 #3 Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü.
Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 hknbrspzr dedi: Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaması gerekiyor ben pasaport olmadan yapmıştım.
hknbrspzr dedi: Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaması gerekiyor ben pasaport olmadan yapmıştım.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 12 Şubat 2021 #5 hknbrspzr dedi: Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Allah'ım yahu, kıyafet markamızı da sorsalar bir o eksik kalmış
hknbrspzr dedi: Hocam ben kimliğimi yükledim şimdi pasaport istiyor. Pasaport olmadan olmuyor mu? Benim pasaportum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Allah'ım yahu, kıyafet markamızı da sorsalar bir o eksik kalmış
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Web'den mi yaptınız? Mobilden mi?
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 12 Şubat 2021 #7 Buradan kimliğimi yükledim, kabul mu etmedi anlamadım ki. Adamlar çeviriyi bile düzgün yapmamış. Kimliği sansürleyip atmıştım gerçi. Öyle kabul olmuyor mu? Bir de altta ne yazıyor?
Buradan kimliğimi yükledim, kabul mu etmedi anlamadım ki. Adamlar çeviriyi bile düzgün yapmamış. Kimliği sansürleyip atmıştım gerçi. Öyle kabul olmuyor mu? Bir de altta ne yazıyor?
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #8 hknbrspzr dedi: Eki Görüntüle 876008 Buradan kimliğimi yükledim, kabul mu etmedi anlamadım ki. Adamlar çeviriyi bile düzgün yapmamış. Kimliği sansürleyip atmıştım gerçi. Öyle kabul olmuyor mu? Bir de altta ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Google amca böyle diyor. Dosya Ekleri Screenshot_20210212-141544_Google.jpg 61,3 KB · Görüntüleme: 79
hknbrspzr dedi: Eki Görüntüle 876008 Buradan kimliğimi yükledim, kabul mu etmedi anlamadım ki. Adamlar çeviriyi bile düzgün yapmamış. Kimliği sansürleyip atmıştım gerçi. Öyle kabul olmuyor mu? Bir de altta ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Google amca böyle diyor.