Karahanbey Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 1 21 Haziran 2020 #1 İyi gunler WeChat icin refansim olur musunuz? QR kodu taratın diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 21 Haziran 2020 #2 Başka bir WeChat konusunda yardım edilmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca Quantum Cloud ile WeChat hesabı açmıştım. Aynı mı bilmiyorum.
Başka bir WeChat konusunda yardım edilmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca Quantum Cloud ile WeChat hesabı açmıştım. Aynı mı bilmiyorum.
T tunahand96 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2 10 Temmuz 2020 #3 Karahanbey dedi: İyi gunler WeChat için refansim olur musunuz? QR kodu taratın diyor acil yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorununu giderdiysen bana da yardımcı olur musun?
Karahanbey dedi: İyi gunler WeChat için refansim olur musunuz? QR kodu taratın diyor acil yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorununu giderdiysen bana da yardımcı olur musun?
F filozof123456789 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2 1 Eylül 2020 #4 Ben de WeChat kodu almak istiyorum dün yazdım ama cevap veren olmamış bana da lütfen...
xDarLife Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Bana QR code konusunda yardimci olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 29 Ocak 2021 #6 YAKAMOZ01 dedi: Bana ulaşabilir mısın? Genişletmek için tıkla... Selam, eskiden Quantum Cloud üzeriden WeChat hesabı açabiliyordun fakat sistemi değiştirmişler. Artık işe yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
YAKAMOZ01 dedi: Bana ulaşabilir mısın? Genişletmek için tıkla... Selam, eskiden Quantum Cloud üzeriden WeChat hesabı açabiliyordun fakat sistemi değiştirmişler. Artık işe yaramıyor.
YAKAMOZ01 Picopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #7 Lodge dedi: Selam, eskiden Quantum Cloud üzeriden WeChat hesabı açabiliyordun fakat sistemi değiştirmişler. Artık işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bana Quantum Cloud lazım değil eğer sizin hesabınız varsa o şekilde de yardımcı olabilirsiniz yeni sistemde referans ile oturum açılabiliyor
Lodge dedi: Selam, eskiden Quantum Cloud üzeriden WeChat hesabı açabiliyordun fakat sistemi değiştirmişler. Artık işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bana Quantum Cloud lazım değil eğer sizin hesabınız varsa o şekilde de yardımcı olabilirsiniz yeni sistemde referans ile oturum açılabiliyor
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 29 Ocak 2021 #8 Biliyorum fakat hesabım yok.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 31 Ocak 2021 #9 YAKAMOZ01 dedi: Bana Quantum Cloud lazım değil eğer sizin hesabınız varsa o şekilde de yardımcı olabilirsiniz yeni sistemde referans ile oturum açılabiliyor Genişletmek için tıkla... Hocam benim hesabım var daha öncesinde Çin'e gitmiştim nedir bu referans olayı yardımcı olabileceksem olayım.
YAKAMOZ01 dedi: Bana Quantum Cloud lazım değil eğer sizin hesabınız varsa o şekilde de yardımcı olabilirsiniz yeni sistemde referans ile oturum açılabiliyor Genişletmek için tıkla... Hocam benim hesabım var daha öncesinde Çin'e gitmiştim nedir bu referans olayı yardımcı olabileceksem olayım.