Whatgeek üstünden alınan üründe gümrük vergisi ödeniyor mu?

Resitall

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, whitegeekden gmk67 alacağım kodu yazarak 36 dolara geliyor faket vergi almadığı için buraya geldiğin de vergi ödeyeceğimi biliyorum ama bazıları vergi ödemediğimizi söylüyor. Ama bazıları da klavyenin tuş sayısına göre vergi alındığını yani fiyatın çıkabileceğini söylüyorlar, ben de şimdi ne yapmam konusunda kararsız kaldım. Ürünü aldığım da verdi ödeyecek miyim ödemeyecek miyim bilmiyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Whatgeek ödeme sayfasında ödediğinizden başka bir ücret, vergi ödemiyorsunuz hocam. Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergisi falan çıkmıyor yani.

Whatgeek ödeme sayfasında ödediğinizden başka bir ücret, vergi ödemiyorsunuz hocam. Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergisi falan çıkmıyor yani.

Emin misiniz? Ona göre alacağım. Bir de farkı model var mı önerdiğiniz? Birazcık daha pahalı olur vergi cıkmıyorsa.

emin misiniz ona göre alacağım
Eminim hocam, vergi çıkmıyor.

bir de farkı model var mı önerdiğiniz birazcık daha pahalı olur vergi cıkmıyorsa
AK820 Pro öneririm. "AK82030" kodu ile yaklaşık 48 dolara denk geliyor. Fiyatını fazlasıyla hak eden bir klavye. Mor renginin "Gift Linear" switchli olan modelini alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eminim hocam, vergi çıkmıyor.

AK820 Pro öneririm. "AK82030" kodu ile yaklaşık 48 dolara denk geliyor. Fiyatını fazlasıyla hak eden bir klavye. Mor renginin "gift linear" Switch'li olan modelini alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu direkt klavye mi yoksa kasa olarak mı geliyor? Bir de ben Custom yapmayı düşündüğüm için daha iyi olur diye düşünüyorum gmk67 ses olarak Switch olarak falan.

Bu direkt klavye mi yoksa kasa olarak mı geliyor? Bir de ben Custom yapmayı düşündüğüm için daha iyi olur diye düşünüyorum gmk67 ses olarak Switch olarak falan.
Klavye hocam. GMK67 alacaksanız ortalama switch ve keycap dersek şuan 2000TL+ gibi bir bütçe gerekli. 1400TL'ye AK820 Pro almak varken GMK67 düşünülmemeli bence. AK820 Pro'nun incelemesini attım yukarıda, ses testine bakarsanız ne kadar smooth ve rahatlatıcı olduğunu duyarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı