egetanr Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba WhatsApp'ta depolama kısmına girdiğimde 6 GB yazmasına rağmen Apple depolamasında 17.3 GB gözüküyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?
Merhaba WhatsApp'ta depolama kısmına girdiğimde 6 GB yazmasına rağmen Apple depolamasında 17.3 GB gözüküyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?
SUDO TR Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 egetanr dedi: Merhaba WhatsApp'ta depolama kısmına girdiğimde 6 GB yazmasına rağmen Apple depolamasında 17.3 GB gözüküyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'ın depolamasını sıfırlayın ve tekrar kurun ben öyle çözmüştüm.
egetanr dedi: Merhaba WhatsApp'ta depolama kısmına girdiğimde 6 GB yazmasına rağmen Apple depolamasında 17.3 GB gözüküyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'ın depolamasını sıfırlayın ve tekrar kurun ben öyle çözmüştüm.
egetanr Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 SUDO TR dedi: Hocam WhatsApp'ın depolamasını sıfırlayın ve tekrar kurun ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor IPhone'da
SUDO TR dedi: Hocam WhatsApp'ın depolamasını sıfırlayın ve tekrar kurun ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor IPhone'da
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #4 egetanr dedi: Nasıl yapılıyor IPhone'da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bütün fotoğraflarınız gider eğer yedekte değilse bilginize olsun.
egetanr dedi: Nasıl yapılıyor IPhone'da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bütün fotoğraflarınız gider eğer yedekte değilse bilginize olsun.
SUDO TR Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 egetanr dedi: Nasıl yapılıyor IPhone'da. Genişletmek için tıkla... Sil yükle IPhone'da nasıl yapılıyor bir fikrim yok.
egetanr dedi: Nasıl yapılıyor IPhone'da. Genişletmek için tıkla... Sil yükle IPhone'da nasıl yapılıyor bir fikrim yok.