WhatsApp Aero dosyalarını taşımak

340407

Hectopat
Yeni bir telefon aldım ama mesajlarım yeni telefona gelmeyeceğini öğrendim. Eski telefonumdaki dosyaları yeni telefonuma aktarmam gerek. Bunu nasıl yapabilirim?

Hafıza kartında ya da telefonun kendi hafızasında "Whatsapp" diye bir klasör olur. Yeni telefona eski telefondan bahsettiğim Whatsapp klasörünü taşı, sonra yeni telefona Whatsapp kur. "Abi sohbet yedeği var yükleyeyim mi?" diye sorar, tamam dersin olur biter. Direkt olarak klasörü taşıyacağın için de resimlerin, videoların, ses kayıtların vs her şey gelmiş olur.

Hafıza kartında ya da telefonun kendi hafızasında "WhatsApp" diye bir klasör olur. Yeni telefona eski telefondan bahsettiğim WhatsApp klasörünü taşı, sonra yeni telefona WhatsApp kur. "abi sohbet yedeği var yükleyeyim mi?" diye sorar, tamam dersin olur biter. Direkt olarak klasörü taşıyacağın için de resimlerin, videoların, ses kayıtların vs her şey gelmiş olur.

Hafıza kartım yok WhatsApp klasörünü buldum ama Bluetooth üzerinden yollayamiyorum herhangi bir uygulama ile yollanabilir mi?

Google Drive'ı bağlayınca otomatik olarak gelmesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı