Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:54 #1 WhatsApp'dan uygunsuz bir sticker attım ve arkadaş şakasına şikayet edince ban yedim. Nasıl kaldırılır?
WhatsApp'dan uygunsuz bir sticker attım ve arkadaş şakasına şikayet edince ban yedim. Nasıl kaldırılır?
Çözüm Şebnem Ferah Dün 15:57 Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın.
Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.315 Makaleler 9 Çözümler 165 Yer Ankara🥀 Dün 15:57 #2 Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın.
KS KS Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:20 #3 Şebnem Ferah dedi: Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Vodafone için fiyat ne kadar olur tahmini? Bir de aileme nasıl açıklayabilirim? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Eski numaranızla ilişkilendirilmiş tüm verileri kaybederek yeni numara ile hesap açmak dışında bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Vodafone için fiyat ne kadar olur tahmini? Bir de aileme nasıl açıklayabilirim?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.602 Çözümler 83 Dün 16:39 #4 @Kozlowski27 en son uygulanan vergide yapılan aşırı fazla artış yüzünden çok pâhâlı bir çözüm. Artı 0 Eksi