WhatsApp Beta iOS

WhatsApp Beta iOS 25.7.10.71

İşletim sistemi
iOS

Crownguard

Kilopat
Süper Moderatör
Makaleler
21
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nitro AN16-41
R7 7840HS
RTX 4060 8GB
Hynix 1×16GB RAM
Micron_3400_MTFDKBA512TFH 512 GB SSD
1728476454315.jpeg

iOS için;
WhatsApp Beta

Bu konu, iOS için WhatsApp Beta yazılımının konusudur. Aşağıda, bu yazılımın güncelleme girdilerinin daha iyi anlaşılması için bilgi yer almaktadır.

Bu yazılım ile ilgili bilgiler Android için WhatsApp Beta konusunun ana mesajında da mevcuttur.

Betaya nasıl katılabilirim?
WhatsApp Beta'ya iOS üzerinden katılabilmek için TestFlight'ı kullanmalısınız. WhatsApp, belli bir miktar kullanıcıyla limitli bir beta programı oluşturdu ve bu program şu an dolu. Zaman zaman boş olabiliyor ve bu boş olduğu esnalarda katılabilirsiniz.

Eğer bir müddet betada inaktif olursanız WhatsApp sizi otomatik olarak TestFlight programından atabilir. Bir arkadaşım bir müddet güncelleme yapmadı ve beta programından otomatik olarak silindi.

1735128531217.png

Boş slot açıldığında katılmak için TestFlight linki:

Crownguard, WhatsApp Beta iOS yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

Mesaj Taslağı

Bu sürümde, mesaj taslağı özelliği yayınlandı.

Eki Görüntüle 2303914

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

@571602 tam olarak anlayamadım hocam. Beta sürümü bu.

Konu başlığı iOS WhatsApp beta.
Konu başlığının üstündeki indir linki normal WhatsApp uygulamasının linki.
Konudaki link başka.
Neyi kaçırıyorum, yanlış yapıyorum acaba?

AF7EFEEB-85B0-44AA-8316-1266AFFA0BD6.png

B0961F3F-3844-410C-956A-81BD808EAE5C.png

0B157BAB-1D41-449D-B766-15E689E052B6.png

DDB937E9-B1BD-4A95-803F-F4EC26F668EF.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Victory_can7 iOS bir cihaza sahip değilim. Başvurunca belli oluyor olabilir. Pek bilgi sahibi değilim.

ChatGPT böyle dedi, belki yardımcı olur.

1725577117333.png

@sosyal123 bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz. Beta programına dahil değilsiniz. TestFlight'a ben de dahil olmadığım için link koyamıyorum. Bu yüzden App Store'daki WhatsApp beta linki mevcut.

Aslında betaya nasıl katılınacağı hakkında paylaşılan makaleyi "İndir" butonuna koyabilirim.

"İndir" butonu kapatılamadığından TestFlight'a dahil olmak için Apple'ın gereken adımları anlattığı bir yazısını ekledim. Yazı halihazırda yazılımın genel bakışında mevcuttu.

Son düzenleme:
@Victory_can7 iOS bir cihaza sahip değilim. Başvurunca belli oluyor olabilir. Pek bilgi sahibi değilim.

ChatGPT böyle dedi, belki yardımcı olur.

Eki Görüntüle 2303927

@sosyal123 bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz. Beta programına dahil değilsiniz. TestFlight'a ben de dahil olmadığım için link koyamıyorum. Bu yüzden App Store'daki WhatsApp beta linki mevcut.

Aslında betaya nasıl katılınacağı hakkında paylaşılan makaleyi "İndir" butonuna koyabilirim.

iOS un Whatsapp beta uygulamasının yeni test kullanıcı almasına kapalı ve öyle kolay kolay açık olmaz. Yakalamak çok çok zor Haliyle bu durumda böyle konuyu gereksiz ve mantıksız buluyorum ama konuyu biraz aşağıya verdiğim linklerle renklendireyim. :)

Kabaca bu uygulamanın betası maalesef 365 günün 30 saniyesi açık olur onda da 1-3 kişi şansa yakalar böyle durum söz konusu. :)
Bir de muhtemelen betaya katılım linki değişecektir. Ki değişiyor deneyimlerime göre. Mesela AdGuard adblock/vpn bin birden fazla betaya katılım linki var.

Ekstra diğer beta ve diğer ipa-uygulamalar:

Son düzenleme:
Beta programının boş olup olmaması da önem arz ediyor olması lazım.

Yeni konular

Geri
Yukarı