WhatsApp business için ikinci telefon şart mı?

yusufsuren

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2020
Mesajlar
256
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Su Bilimleri Mühendisliği
İsletmem icin internet satışını ilerletmek icin WhatsApp business kullanmaya karar verdim. Fakat bu uygulama icin ikinci bir telefon şart mı? Yani WP businessi kendi telefonumdan kullansam hatti 3310 falan gibi bir telefona taksam olur mu? Dogrulama icin hatti bir telefona takip WP business dogruladiktan sonra SIM karti bir kenara koyup uygulamayi kendi telefonumdan kullanmaya devam edebilir miyim? Kisacasi 2 telefonum yok bu isi nasil halledebilirim telefon masrafina girmeden?
 
WhatsApp Business'in özelliği bu zaten. Onaylama kodunu girdiğin an kullanabilirsin. Numaranın o telefonda olması önemli değil.

Peki numaranin WP business kullanilirken aktif olmadi şart mı? Yani cekmecemde duran bir hat için business kullanabilir miyim? Aylik paket ucreti vs ödemeden sonucta telsiz kullanim ucreti falanda var hani paket tarife yuklemedikce onlar gelmeyecek mi? Ya da uzun sure yukleme yapmassan hat kapanmaz mi?
 
Sabahlamanın zararları, konuyu çok yanlış anlamışım. Geç olmadan düzelteyim mesajımı. 😂
Sorunuzun cevabı ise evet kullanabilirsiniz. 😅
 
Sabahlamanın zararları, konuyu çok yanlış anlamışım. Geç olmadan düzelteyim mesajımı. 😂
Sorunuzun cevabı ise evet kullanabilirsiniz. 😅

O zaman hattı bir telefona takıp WP business doğrulamasını yapıp hattı çekmeceye koyuyorum değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı