Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #1 Günaydın arkadaşlar. iPhone 5 16 gb kullanıyorum ve şu an whatsapp 609 mb yer kaplıyor. Bildiğim kadarıyla sohbet yedeği iCloud'a yükleniyor. Whatsapp'ın telefonda kapladığı alanı nasıl düşürebilirim? Iyi günler.
Günaydın arkadaşlar. iPhone 5 16 gb kullanıyorum ve şu an whatsapp 609 mb yer kaplıyor. Bildiğim kadarıyla sohbet yedeği iCloud'a yükleniyor. Whatsapp'ın telefonda kapladığı alanı nasıl düşürebilirim? Iyi günler.
K KaanMert Hectopat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 172 Yer İstanbul 13 Nisan 2014 #2 Mesajlarından bazılarını silebilirsin. Gereksiz falan varsa bir de iCloud da eşitleme falan açık mı diye bir bak.
Mesajlarından bazılarını silebilirsin. Gereksiz falan varsa bir de iCloud da eşitleme falan açık mı diye bir bak.
Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #3 KaanMert dedi: Mesajlarından bazılarını silebilirsin. Gereksiz falan varsa bir de iCloud da eşitleme falan açık mı diye bir bak. Genişletmek için tıkla... iCloud eşitleme açık durumda.
KaanMert dedi: Mesajlarından bazılarını silebilirsin. Gereksiz falan varsa bir de iCloud da eşitleme falan açık mı diye bir bak. Genişletmek için tıkla... iCloud eşitleme açık durumda.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 13 Nisan 2014 #4 İosu tam bilmiyorum ama önbellek temizleyici kullanabilirsiniz.
Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #5 Evet gereksiz mesajları ve alınan gereksiz tüm medyayı sildim uygulama içinden şuan 70 mb olarak görünüyor.
Evet gereksiz mesajları ve alınan gereksiz tüm medyayı sildim uygulama içinden şuan 70 mb olarak görünüyor.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #6 Mesajlar bu kadar yer kaplayamaz. Medyalar silinince azalma olur.