WhatsApp "Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir" hatası

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefonuma dün Custom ROM yükledim. Custom ROM yüklemeden önce WhatsApp sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Ama şu an "Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir" diyor. Aynı numara, aynı hat, aynı telefon ve ikisinde de uygulamayı Play Store'dan indirdim. Fakat şu an giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim?

Öncelikle TWRP üzerinden Magisk ile telefonunuzu rootlamanız gerekmekte.

Magisk - GitHub Öncelikle buradan app-release.apk dosyasını indiriyoruz.

Dosyanın .apk uzantısını .zip'e çeviriyoruz. Artık TWRP üzerinden flashlanabilir. (boot bölümünün bir yedeğini almayı unutmayın.)

TWRP üzerinden Magisk kurulumunu yaptıktan sonra cihazımızı normal bir şekilde açalım ve Magisk uygulamasına girelim. Uygulama ufak bir güncelleme yaptıktan sonra açılacaktır.

İşlemlerden sonra bu rehberdeki 1.Yöntemi uygulamanız yeterlidir:

Bu rehberi uyguladıktan sonra WhatsApp'i açmadan önce uygulama verilerini sıfırlayın veya uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin.

Öncelikle TWRP üzerinden Magisk ile telefonunuzu rootlamanız gerekmekte.

Magisk - GitHub Öncelikle buradan app-release.apk dosyasını indiriyoruz.

Dosyanın .apk uzantısını .zip'e çeviriyoruz. Artık TWRP üzerinden flashlanabilir. (boot bölümünün bir yedeğini almayı unutmayın.)

TWRP üzerinden Magisk kurulumunu yaptıktan sonra cihazımızı normal bir şekilde açalım ve Magisk uygulamasına girelim. Uygulama ufak bir güncelleme yaptıktan sonra açılacaktır.

İşlemlerden sonra bu rehberdeki 1.Yöntemi uygulamanız yeterlidir:

Bu rehberi uyguladıktan sonra WhatsApp'i açmadan önce uygulama verilerini sıfırlayın veya uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin.
Şuan uykum olduğu için yapamıyorum. Yarın yapacağım eğer olursa çözüm olarak işaretlerim.

Olması gerekenler: 2 adet Android telefon (birisinde WhatsApp çalışması lazım)
İki adet telefon kablosu (modele göre değişir)
Bilgisayar ve WhatsApp fixer programı PC için indirin.

İlk olarak telefondan geliştirici seçeneklerini açıyoruz ve geliştirici seçeneklerinde USB hata ayıklamasını açıyoruz (iki telefonda da) sonra ikisini de bilgisayara bağlıyoruz sonra WhatsApp fikser uygulamasını PC de çalıştırıyoruz açılan yerden aygıtları ekliyoruz (1.cihaz WhatsApp'ın çalıştığı cihaz olmalı) sonra copy data WhatsApp'a basıyoruz cihaz yeniden başlatılacaktır telefon açıldıktan sonra cihaza eski WhatsApp sürümü yüklenir sonra bu uygulama kendiliğinden açılacak sonra ise bilgisayar WhatsApp verilerini almak için izin istecek izin verin sonra kullanılmayan telefonda yine aynı menü açılır ve verilerimi geri yükleye bastıktan sonra WhatsApp kapanıcakson olarak olay Store'ye girip WhatsApp'ı güncelleyin.

İşlem bitti artık WhatsApp'ı kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı