Rahat olun hocam. Açılana kadar Telegram kullanın.
Ben de bütün gün yerimde duramamıştım. Kuzenlerimle gezip dolaşmıştım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranın gezin dolaşınHocam bu kadar rahat olamıyorum, anksiyetem var.
Ben de bütün gün yerimde duramamıştım. Kuzenlerimle gezip dolaşmıştım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranın gezin dolaşın
Sanmam.Hocam başka yolu yok mu? Maili iplemiyorlar.
Bu telefon numarası yanlış hatası veriyor hep, denedim. Çok takıyorum maalesef.Sanmam.
Contact WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.www.whatsapp.com
Buradan iletişime geçmeyi deneyin. Ben denemiştim ama sorun çıkmıştı iletişime geçememiştim. Çok da takmayın
evet yorum yapmıştım ama bekliyorum bakalım.Hocam profiliniz bi tanıdık geldi sonra fark ettim dün Konsol Oyun'na haritalardan yorum yapmışsınız oradan gördüm neyse daha üzerinden 24 saat bile geçmemiş kafanıza çok takılıyosa aklına getirmeyecek şeylerle ilgilenin.
Hatırlamıyorum ama 12 saat geçmemişti.evet yorum yapmıştım ama bekliyorum bakalım.
Hocalarım 9'dan bu yana neredeyse 6 saat olacak. Hala durum aynı. @tornadoo hocam sizde ne kadar da açılmıştı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.