Nasıl hallettin anlatabilirmisinAçtırdım
Nasıl hallettin anlatabilirmisinAçtırdım
En aşağıda gözden geçirme talebi gönder. 12 saat içinde açarlarNasıl hallettin anlatabilirmisin
Teşekkür ederimEn aşağıda gözden geçirme talebi gönder. 12 saat içinde açar
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri. WhatsApp hesabım spam yedi. Arkadaşımı sınıf grubuna eklerken oldu. Benim numaram arkadaşımda kayıtlı değildi. Onu gruba eklerken spam yedim ve hesabım kapandı. Geri açılır mı? Destek ekibine mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gününde açıldı. 12 saat ya geçti ya geçmediHocam aynısı şu an yaşıyorum. Olayın şokuyla WhatsApp'dan pek yazamadım ama mail attım. Kaç günde açıldı?
Eki Görüntüle 2284065
Hocam konu açtım şimdi, onaylandığında bakabilir misiniz? Benimki sizinkinden daha da ciddi.Gününde açıldı. 12 saat ya geçti ya geçmedi
Tabii ki.Hocam konu açtım şimdi, onaylandığında bakabilir misiniz? Benimki sizinkinden daha da ciddi.
Onaylanınca etiketleyin bildirim gelsin.Hocam konu açtım şimdi, onaylandığında bakabilir misiniz? Benimki sizinkinden daha da ciddi.
böyle dediler kafayı yiyeceğim.Tabii ki.
Onaylanınca etiketleyin bildirim gelsin.
Hocam whatsapp'a girin ve ss atın banaböyle dediler kafayı yiyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.