Whatsapp o zamanlar, bilgisayarımla eşleşmiş durumdaydı. Şu anda tüm cihazlardan çıkış yap'a bastım. Bu arada bir not bırakmak isterim ki; Geçmişte internet üzerinde dahi olsa bile, insanlara verdiğim rahatsızlığın acısını, beni dava etmekle tehdit ederek ve dava edilmemek için, o şahsın her dediğini yapmak ve benim özel hayatımın içine girebilmesinden, benim özel hayatımın tamamen onun kontrolünün altında olması gibi şartlar altında, ebeveynlerimin bu durumdan habersiz olduğu ve ebeveynlerimin bile bilmesi sonrası, ebeveynlerimle aramın bozulma ihtimalinin yüksek olduğu bir zamandan geçiyorum. Yaklaşık 3-4 sene önce yaptığım sanal bir hatanın acısını son birkaç gündür benden çıkartma planları vardı ve şu anda bunu yapmaktalar. Ayrıca bu şahıs, kod yazarı ve Valve için oyun geliştiricisi olmakla beraber, hukuk öğrencisi olan biri. Olaylar çok karmaşık olmakla birlikte, o şahsın hack yöntemiyle bilgilerime eriştiğini düşünüyorum. Ayrıca, o şahsın ismini bile verirsem ve bu onu görürse, beni acımadan dava edebilir. Buna biz, şantaj suçu diyoruz. Şantaj, bir kişinin yaptığı hatalardan faydalanarak, karşı kişiyi korkutarak tehdit ederek, ona zorla iş yaptırtmaktır.