Whatsapp hesabım hacklendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem o kadar biliyorsun git şikayet et Allah Allah, sinirimi bozdun.

Şahıs koskoca Whatsapp'ı bu kadar rahat elinde tutacak bir 'kod yazarı' diyorsun. Bu durumda şahış dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasına karşı bir davaya çıkacak. Emin ol korkudan titremesine yeter de artar. Yani bu bilgiyi seninle paylaşması bile bu denli büyük bir işi başaramayacak olmasının göstergesi. Ya da Whatsapp'ı ve Zuckerberg'i mahkemede yenebileceğini düşünüyor. Kısacası konun troll veya basitçe Whatsapp Web'den muzdaripsin

Çok ilginç bir olay.

Herhangi birisi ile yaptığınız konuşmadan bir kesit söylemesini isteyin.
Yapabileceğini hiç zannetmiyorum. ama eğer yaparsa savcılığa elinizde daha somut bir delille gidersiniz.
Siber suçlar sanıldığından daha ağır cezalara sebebiyet berebiliyor.

"Yav he he" hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba? Dosyalar şifreli şifreli. Şifre dosyası root atmadan bulunamaz, telefona "custom recovery" yüklenmeden root atılmaz, "custom recovery" yüklemek için telefonu yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatılırsa ağ bağlantısı kopar, ağ bağlantısı koparsa karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilir, karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilirse Whatsapp hacklenmez, Whatsapp hacklenmezse bu konu açılmaz. Tamam mıdır?

Yeni bilgilere eriştim. Adam bana açıkça anlattı. Bu benim bilgisayara yüklediği trojan, System32'ye yapışmış ve format atsam bile, silinemiyormuş. Yani yeni Hardisk almalısın diyip benle dalga geçer gibi gülüp durdu ve sinirimi bozdu. Aynı zamanda, bilgisayarıma sanki bir Teamviewer gibi bağlanarak, herşeyi görüntüleyebilmiş ancak kontrol etmemiş. Adam dalga geçmiyor ve size bile anlatamadığım, o kadar uzun şeyler varki...

Hocam, nasıl iletişim kuruyorsunuz? Eğer telefon ile ise numarasını, mail ile ise, mailini atar mısınız lütfen? Bilgisayara erişse ne olacak düşündünüz mü? Telefona erişmeli ve root atmalı. Telefon elinde olmadan hiçbir halt edemez telefona.

Adamın telefon numaralarından birisi bende olsa bile bunu verirsem, "Bu numarayı kim verdi?" diye sorabilir. Muhtemelen numarasını paylaşırsam, adam beni dava edebilir. Hem adamın numarasını paylaşma suçundan, hemde birkaç sene önce geçmişte yaptığım hatalar yüzünden dava edebilir.

Hocam, inanayın o zaman bu tür şarlatanlara. Dediğimize inanmıyorsanız, gidip Whatsapp mesajları nasıl okunur diye araştırın. Şifre dosyası olmadan açılamaz!
"Dosyalar şifreli şifreli. Şifre dosyası root atmadan bulunamaz, telefona "custom recovery" yüklenmeden root atılmaz, "custom recovery" yüklemek için telefonu yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatılırsa ağ bağlantısı kopar, ağ bağlantısı koparsa karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilir, karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilirse Whatsapp hacklenmez, Whatsapp hacklenmezse bu konu açılmaz. Tamam mıdır?"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…