D Deniz Örs Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2019 #31 Boş konu %100.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #32 İster profesyonel mühendis olsun, ister yeni kodlama dili bulmuş olsun. "Şifreeeeeee dosyasıııııııı" Düzenleme : Her neyse konuyu takibi bırakıyorum, sıkıldım aynı şeyleri söylemekten.
İster profesyonel mühendis olsun, ister yeni kodlama dili bulmuş olsun. "Şifreeeeeee dosyasıııııııı" Düzenleme : Her neyse konuyu takibi bırakıyorum, sıkıldım aynı şeyleri söylemekten.
S Sarı Kanarya Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 510 10 Ocak 2019 #33 Eğer çok sıkıntı yaşarsan savcılığa başvur.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 10 Ocak 2019 #34 HDD değiştirince sorun çözülüyor ama biçimlendirince silinmiyor. Düşündürücü.
evcilgangsta Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 181 Çözümler 3 Yer İzmit/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #35 Virüs var bilgisayarımda diyorsun ama format atarsam silinmez diyorsun O kadar saçma şeyler anlatıyorsun ki bunun yerine konunun 'işlemci olmadan bilgisayar kullanabilir miyim?' olmasını isterdim doğrusu..
Virüs var bilgisayarımda diyorsun ama format atarsam silinmez diyorsun O kadar saçma şeyler anlatıyorsun ki bunun yerine konunun 'işlemci olmadan bilgisayar kullanabilir miyim?' olmasını isterdim doğrusu..
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 10 Ocak 2019 #36 Bence konunun kapatılma vakti geldi de çattı bile Format attığı halde silinmeyen trojenler falan baya komik, neymiş "Yeni HDD almak gerekiyormuş"
Bence konunun kapatılma vakti geldi de çattı bile Format attığı halde silinmeyen trojenler falan baya komik, neymiş "Yeni HDD almak gerekiyormuş"