Whatsapp hesabım hacklendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem o kadar biliyorsun git şikayet et Allah Allah, sinirimi bozdun.

Whatsapp o zamanlar, bilgisayarımla eşleşmiş durumdaydı. Şu anda tüm cihazlardan çıkış yap'a bastım. Bu arada bir not bırakmak isterim ki; Geçmişte internet üzerinde dahi olsa bile, insanlara verdiğim rahatsızlığın acısını, beni dava etmekle tehdit ederek ve dava edilmemek için, o şahsın her dediğini yapmak ve benim özel hayatımın içine girebilmesinden, benim özel hayatımın tamamen onun kontrolünün altında olması gibi şartlar altında, ebeveynlerimin bu durumdan habersiz olduğu ve ebeveynlerimin bile bilmesi sonrası, ebeveynlerimle aramın bozulma ihtimalinin yüksek olduğu bir zamandan geçiyorum. Yaklaşık 3-4 sene önce yaptığım sanal bir hatanın acısını son birkaç gündür benden çıkartma planları vardı ve şu anda bunu yapmaktalar. Ayrıca bu şahıs, kod yazarı ve Valve için oyun geliştiricisi olmakla beraber, hukuk öğrencisi olan biri. Olaylar çok karmaşık olmakla birlikte, o şahsın hack yöntemiyle bilgilerime eriştiğini düşünüyorum. Ayrıca, o şahsın ismini bile verirsem ve bu onu görürse, beni acımadan dava edebilir. Buna biz, şantaj suçu diyoruz. Şantaj, bir kişinin yaptığı hatalardan faydalanarak, karşı kişiyi korkutarak tehdit ederek, ona zorla iş yaptırtmaktır.
Şahıs koskoca Whatsapp'ı bu kadar rahat elinde tutacak bir 'kod yazarı' diyorsun. Bu durumda şahış dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasına karşı bir davaya çıkacak. Emin ol korkudan titremesine yeter de artar. Yani bu bilgiyi seninle paylaşması bile bu denli büyük bir işi başaramayacak olmasının göstergesi. Ya da Whatsapp'ı ve Zuckerberg'i mahkemede yenebileceğini düşünüyor. Kısacası konun troll veya basitçe Whatsapp Web'den muzdaripsin (y)

Çok ilginç bir olay.

Herhangi birisi ile yaptığınız konuşmadan bir kesit söylemesini isteyin.
Yapabileceğini hiç zannetmiyorum. ama eğer yaparsa savcılığa elinizde daha somut bir delille gidersiniz.
Siber suçlar sanıldığından daha ağır cezalara sebebiyet berebiliyor.

Yeni bilgilere eriştim, adamın bana yaptığı şey telefonuma bir tür virüs yollamış. Üstelik bu böyle indirmeme gerek kalmadan yaptığı birşey. 3 Hafta önce yaptığını söyledi. Önce telefonumu hacklemiş ve bilgilere erişmiş, daha sonrada bilgisayarıma erişmiş. Bir tür trojan olduğunu söyledi fakat bu trojan, öyle kolay kolay bulunabilen bir trojan olmadığını söyledi. Adam büyük şirketlerde çalıştığı için, devlet bilgisayarları gibi çok ciddi sistemlere bile virüs yazmış biri olduğunu söyledi. Adam benden rahatsız olduğu için, bu virüsü benim cihazlarada yollamış. Adamın anlattığına göre, bu Trojan türü ana bir trojan ve büyük bir trojan türü. İşlevi basit, ancak bu virüsü bulması zormuş. Ben bilgisayarıma format atsam bile, genede bilgisayarıma kolaylıkla erişim sağlayabilirmiş. Bende orjinal Windows 10 işletim sistemi olsa bile, genede rahatlıkla erişim sağlayabiliyormuş ki bunu zaten kanıtlamıştı. Bilgisayarımda neler yaptığıma kadar herşeyi izliyor. Adam zaten profesyonel yazılım mühendisi olduğu için, bu işlerlede uğraşan birisi olduğunu dile getirdi. Adamın yaptığı trojan türü, benim bütün dosyalarımı kopyalıyormuş. Ancak fazla detay vermek istemedi.
"Yav he he" hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba? Dosyalar şifreli şifreli. Şifre dosyası root atmadan bulunamaz, telefona "custom recovery" yüklenmeden root atılmaz, "custom recovery" yüklemek için telefonu yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatılırsa ağ bağlantısı kopar, ağ bağlantısı koparsa karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilir, karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilirse Whatsapp hacklenmez, Whatsapp hacklenmezse bu konu açılmaz. Tamam mıdır?

"Yav he he" hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba? Dosyalar şifreli şifreli. Şifre dosyası root atmadan bulunamaz, telefona "custom recovery" yüklenmeden root atılmaz, "custom recovery" yüklemek için telefonu yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatılırsa ağ bağlantısı kopar, ağ bağlantısı koparsa karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilir, karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilirse Whatsapp hacklenmez, Whatsapp hacklenmezse bu konu açılmaz. Tamam mıdır?
Yeni bilgilere eriştim. Adam bana açıkça anlattı. Bu benim bilgisayara yüklediği trojan, System32'ye yapışmış ve format atsam bile, silinemiyormuş. Yani yeni Hardisk almalısın diyip benle dalga geçer gibi gülüp durdu ve sinirimi bozdu. Aynı zamanda, bilgisayarıma sanki bir Teamviewer gibi bağlanarak, herşeyi görüntüleyebilmiş ancak kontrol etmemiş. Adam dalga geçmiyor ve size bile anlatamadığım, o kadar uzun şeyler varki... :(

Hocam, nasıl iletişim kuruyorsunuz? Eğer telefon ile ise numarasını, mail ile ise, mailini atar mısınız lütfen? Bilgisayara erişse ne olacak düşündünüz mü? Telefona erişmeli ve root atmalı. Telefon elinde olmadan hiçbir halt edemez telefona.

Hocam, nasıl iletişim kuruyorsunuz? Eğer telefon ileyse numarasını, mail ileyse, mailini atar mısınız lütfen? Bilgisayara erişse ne olacak düşündünüz mü? Telefona erişmeli ve root atmalı. Telefon elinde olmadan hiçbir halt edemez telefona.
Adamın telefon numaralarından birisi bende olsa bile bunu verirsem, "Bu numarayı kim verdi?" diye sorabilir. Muhtemelen numarasını paylaşırsam, adam beni dava edebilir. Hem adamın numarasını paylaşma suçundan, hemde birkaç sene önce geçmişte yaptığım hatalar yüzünden dava edebilir.

48403836_10156324435988882_6175447541765636096_o.jpg

Hocam, inanayın o zaman bu tür şarlatanlara. Dediğimize inanmıyorsanız, gidip Whatsapp mesajları nasıl okunur diye araştırın. Şifre dosyası olmadan açılamaz!
"Dosyalar şifreli şifreli. Şifre dosyası root atmadan bulunamaz, telefona "custom recovery" yüklenmeden root atılmaz, "custom recovery" yüklemek için telefonu yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatılırsa ağ bağlantısı kopar, ağ bağlantısı koparsa karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilir, karşı tarafın telefonla olan iletişimi kesilirse Whatsapp hacklenmez, Whatsapp hacklenmezse bu konu açılmaz. Tamam mıdır?"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı