technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.109 Çözümler 11 23 Kasım 2023 #11 Agachad dedi: İyi de gmail hesaplarımda neden Ssmdb nin numarası olsun ki Genişletmek için tıkla... Size bir mail veya sms içerisinde ssmdb ile alakalı bilgi gönderildiyse ve bu Google tarafından güvenli işaretlendiyse olmuş olabilir. Çok kafaya takmaya gerek yok.
Agachad dedi: İyi de gmail hesaplarımda neden Ssmdb nin numarası olsun ki Genişletmek için tıkla... Size bir mail veya sms içerisinde ssmdb ile alakalı bilgi gönderildiyse ve bu Google tarafından güvenli işaretlendiyse olmuş olabilir. Çok kafaya takmaya gerek yok.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #12 Agachad dedi: İyi de Gmail hesaplarımda neden ssmdbnin numarası olsun ki. Genişletmek için tıkla... Sen eklemişsin, o numara öyle gelmez sen ya da başka biri eklemiş yani biri getirip siber suçların numarasını eklemez senin telefona.
Agachad dedi: İyi de Gmail hesaplarımda neden ssmdbnin numarası olsun ki. Genişletmek için tıkla... Sen eklemişsin, o numara öyle gelmez sen ya da başka biri eklemiş yani biri getirip siber suçların numarasını eklemez senin telefona.
Agachad Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #13 drjacob dedi: Sen eklemişsin, o numara öyle gelmez sen ya da başka biri eklemiş yani biri getirip siber suçların numarasını eklemez senin telefona. Genişletmek için tıkla... Ben eklemedim?
drjacob dedi: Sen eklemişsin, o numara öyle gelmez sen ya da başka biri eklemiş yani biri getirip siber suçların numarasını eklemez senin telefona. Genişletmek için tıkla... Ben eklemedim?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #14 Agachad dedi: Ben eklemedim? Genişletmek için tıkla... Sen eklemedin o zaman hesabın başka Cihaz'da açık mı senkonize olmuş olabilir kendiliğinden eklenemez biri eklemiştir silin gider hepsi bu kadar.
Agachad dedi: Ben eklemedim? Genişletmek için tıkla... Sen eklemedin o zaman hesabın başka Cihaz'da açık mı senkonize olmuş olabilir kendiliğinden eklenemez biri eklemiştir silin gider hepsi bu kadar.
Agachad Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #15 drjacob dedi: Sen eklemedin o zaman hesabın başka Cihaz'da açık mı senkonize olmuş olabilir kendiliğinden eklenemez biri eklemiştir silin gider hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşte sorun da burda whatsapp ta kayıtlı olduğu için silemiyorum normal rehberde yok oysaki
drjacob dedi: Sen eklemedin o zaman hesabın başka Cihaz'da açık mı senkonize olmuş olabilir kendiliğinden eklenemez biri eklemiştir silin gider hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşte sorun da burda whatsapp ta kayıtlı olduğu için silemiyorum normal rehberde yok oysaki
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #16 Agachad dedi: İşte sorun da burada WhatsApp'ta kayıtlı olduğu için silemiyorum normal rehberde yok oysaki. Genişletmek için tıkla... WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor.
Agachad dedi: İşte sorun da burada WhatsApp'ta kayıtlı olduğu için silemiyorum normal rehberde yok oysaki. Genişletmek için tıkla... WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor.
Agachad Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #17 drjacob dedi: WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru duydunuz numara whatsapp ta var ama rehberimde yok çok ilginç bir şekilde drjacob dedi: WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon pardon şimdi buldum rehberde rahatsızlık verdiğimden dolayı özür dilerim
drjacob dedi: WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru duydunuz numara whatsapp ta var ama rehberimde yok çok ilginç bir şekilde drjacob dedi: WhatsApp'a kayıtlı derken? WhatsApp numaraları rehberden alıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon pardon şimdi buldum rehberde rahatsızlık verdiğimden dolayı özür dilerim