WhatsApp konum izninde "yalnızca uygulama açıkken izin ver" seçeneği nasıl değiştirilir?

Bebek Shaun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
WhatsApp'dan canlı konum paylaşıyorum fakat WhatsApp'a girmeden konumum güncellenmiyor. Sanırım bundan dolayı.

Screenshot_20240218_232809_Permission controller.jpg

Bunu nasıl her zaman izin ver veya arka planda çalış yapabilirim?

WhatsApp'dan canlı konum paylaşıyorum fakat WhatsApp'a girmeden konumum güncellenmiyor. Sanırım bundan dolayı.

Eki Görüntüle 2120255

Bunu nasıl her zaman izin ver veya arka planda çalış yapabilirim?

Bu Resim'de bir sorun yok muhtemelen pil optimizasyonu açık olduğundandır.

"Ayarlar > uygulamalar > WhatsApp > pil > pil optimizasyonu"

Buraya girip kapat sorunun muhtemelen çözülecek.

Onunla alakalı değil. Onunla alakalı olsaydı her zaman izin ver seçeneği olurdu. Hiç tasarrufu moduyla alakalıdır. Arka plana aldığında kapanıyordur ya da arkaplanda çalışmıyordur. Bundan dolayı güncellenmiyordur. Arkaplanda çalışmasını sağladığınızda konumunuz anlık güncellenir.

Arka plana aldığında kapanıyordur ya da arka planda çalışmıyordur.

Arka planda çalışıyor gözüküyor hatta uygulamayı son açılan uygulamalardan kapattığımda bile üstte bildirim atıyor konum paylaşılıyor diye. Ayrıca arka planda çalışan uygulamalara tıkladığımda da gösteriyor.

Onunla alakalı değil. Onunla alakalı olsaydı her zaman izin ver seçeneği olurdu. Hiç tasarrufu moduyla alakalıdır. Arka plana aldığında kapanıyordur ya da arkaplanda çalışmıyordur. Bundan dolayı güncellenmiyordur. Arkaplanda çalışmasını sağladığınızda konumunuz anlık güncellenir.
Hayır, Sadece uygulamayı kullanırken izin ver seçeneğiyle alakası yok. Bu Uygulamanın arka planda çalışmasına hiç bir şekilde mani olmuyor yinede şu resimlerdeki Seçenekleri'de kaldırabilirsin. Bu'da düzelmesi konusunda yardımcı olabilir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240218-235055_Permission controller.jpg
    Screenshot_20240218-235055_Permission controller.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 1.719
  • Screenshot_20240218-234929_Settings.jpg
    Screenshot_20240218-234929_Settings.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 1.510
Arka planda çalışıyor gözüküyor hatta uygulamayı son açılan uygulamalardan kapattığımda bile üstte bildirim atıyor konum paylaşılıyor diye. Ayrıca arka planda çalışan uygulamalara tıkladığımda da gösteriyor.
Kalıcı bildirim denen bir şey var. Onu gösteriyor olabilir. Telefonda bir uygulamanın arkaplanda çalıştığını anlamak biraz daha zor. Arkaplanda veri kullanımını kapatmış olabilirsin. Bu da engel oluşturur.
Hayır, Sadece uygulamayı kullanırken izin ver seçeneğiyle alakası yok. Bu Uygulamanın arka planda çalışmasına hiç bir şekilde mani olmuyor yinede şu resimlerdeki Seçenekleri'de kaldırabilirsin. Bu'da düzelmesi konusunda yardımcı olabilir
Ben de zaten uygulamayı kullan seçeneğiyle alakalı değil dedim. Eğer ki öyle olsaydı fazladan bir seçeneği daha olması gerektiğini söyledim. Yanlış anladınız sanırım. SMS , telefon ve kişileri kaldırarak nasıl düzeltebilir anlamadım.

Hayır, sadece uygulamayı kullanırken izin ver seçeneğiyle alakası yok. Bu uygulamanın arka planda çalışmasına hiçbir şekilde mani olmuyor yine de şu resimlerdeki seçenekleri'de kaldırabilirsin. Bu'da düzelmesi konusunda yardımcı olabilir.

Hangi seçenekleri kaldırmamı söylediğinizi anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı