WhatsApp kullanabileceğin tuşlu telefon arıyorsan ve şarjı uzun gitsin istiyorsan Nokia'nın kaios işletim sistemli modellerine bakmanı öneririm hem bilindik bir marka hem de WhatsApp'ı destekliyor.
Nokia 8110 4G modeli bence fiyat/performans açısından iyi bir seçenek şarjı birkaç gün gidiyor, 4G bağlantısı var, Wi-Fi ve Bluetooth da var hatta basit bir kamerası bile var.
Eğer daha uzun pil ömrü istiyorsan ve biraz daha fazla para harcayabilirim diyorsan Nokia 800 Tough'a göz atabilirsin bu model suya ve toza karşı dayanıklı, el feneri ve GPS gibi ek özellikleri de var.
Bir de Nokia 2720 flip var, o da şık bir kapaklı telefon kaios işletim sistemi sayesinde WhatsApp'ı kullanabilirsin pil ömrü de fena değil, birkaç gün gidiyor.
Umarım bu öneriler işine yarar![]()
BeklerimHocam teşekkürler, modellere bakayım sorum olursa buradan yazarım tekrar size.
Beklerim![]()
WhatsApp kullanabileceğin tuşlu telefon arıyorsan ve şarjı uzun gitsin istiyorsan Nokia'nın KaiOS işletim sistemli modellerine bakmanı öneririm Hem bilindik bir marka hem de WhatsApp'ı destekliyor
Nokia 8110 4G modeli bence fiyat/performans açısından iyi bir seçenek Şarjı birkaç gün gidiyor, 4G bağlantısı var, Wi-Fi ve Bluetooth da var Hatta basit bir kamerası bile var
Eğer daha uzun pil ömrü istiyorsan ve biraz daha fazla para harcayabilirim diyorsan Nokia 800 Tough'a göz atabilirsin Bu model suya ve toza karşı dayanıklı, el feneri ve GPS gibi ek özellikleri de var
Bir de Nokia 2720 Flip var, o da şık bir kapaklı telefon KaiOS işletim sistemi sayesinde WhatsApp'ı kullanabilirsin Pil ömrü de fena değil, birkaç gün gidiyor
Umarım bu öneriler işine yarar![]()
2720 flip için Sahibinden'e, Letgo'ya veya Facebook marketplace'e bakabilirsin buralarda ilanlar oluyor fiyatları karşılaştırmayı unutma, bazen iyi fırsatlar yakalayabilirsin.
Telefonun durumuna dikkat et, garantisi var mı diye kontrol et istersen satıcıyla da konuşup daha fazla bilgi alabilirsin.
Aslında az önce sahibindene girdim ve sıfırlar vardı galiba, sende bir bak beni de meraklandırma sonra haber ver.
Peki bundan sonra rotan ne yani ne yapmayı düşünüyorsun?Hocam biraz gezindim Sahibinden'de, çoğu ilanın altında WhatsApp desteklenmiyor yaziyor. Birinde vardır yazıyordu, oda yaklaşık 2 kat fiyat vermiş diğerlerine göre.
Peki bundan sonra rotan ne yani ne yapmayı düşünüyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.