WhatsApp kullanılabilecek tuşlu telefon önerisi

Ürün bulunmamaktadır diyor.
aslında baktımda şimdi sadece 3 yerde satılıyormuş
Trendyol,Amazon ve sahibindende ve ilk ikisinde tükenmiş yani sadece sahibinden alabilirsin türkiyede satışı durdurulmuş çünkü

Aynen baktığım ürün tam olarak buydu. Ben çok anlamıyorum durumu nasıl, alınır mı sizce?
çok zor bir soru yani ben riskli derim özellikle sahbinden.com satıcılarına güvenmem

Aynen baktığım ürün tam olarak buydu. Ben çok anlamıyorum durumu nasıl, alınır mı sizce?
ama adamın tüm ordaki yazdıkları doğruysa ve ürün orjinalse o zaman alınır

Haklısınız sırf WhatsApp uğruna riske girilmez. Bildiğiniz üzere Java yazılımı olan tuşlu telefonlara birçok şey indiriliyor. Bir de elimde bir tuşlu telefon var Bluetooth ile kablosuz kulaklığa bagladığımda çok kalitesiz ses geliyor. Bu iki açıdan iyi olan bir telefon onerir misiniz?

Nokia 8110 4G evet Java uygulamalarını destekler nitelikte ve bloototh sürümü 4.1
whatsapp kullanılabiliyor diye biliyorum bunu bir kaç küçük çaplı araştırma yaparak bulabileceğini düşünüyorum.

Bu iyi gibi biraz daha inceledikten sonra tekrar düşüncemi yazarım

Daha önce gozden geçirdiğimiz ve bulunması zor olan telefon Nokia 2720 flip in bloototh sürümü 4.2'dir neyse demem o ki arada pek fark göremiyorum birçok insan tarafından beğeniliyor

Son düzenleme:

Evet Vatanda da satılıyor, teşekkürler bir sorun olmazsa onu alacağım muhtemelen.

Kaios işletim sistemi artık whatsapp tarafından desteklenmiyor olması lazım. Arayan olursa dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…