WhatsApp mesajına geç cevap veren kişi

Bu konuda haksız olduğunu söyleyemem, haklısın ama şöyle de bir şey var ki bir kişi karşısındaki bir insana sonra konuşalım ya da şu an konuşmaya müsait değilim cümlesini, bu gördüğün iki cümleyi yazmıyorsa ben açıkçası pek ciddiye aldığını sanmam.
Hocam işte ben bundan dolayı söylüyorum tam olarak. Bu tamamen kendi fikriniz ve tecrübenizle alâkalı. İki kişinin arasındaki ilişkiye yönelik bir çıkarım değil, kendi tecrübenizle alâkalı. Karşıdaki insanın yalnız kalmaya ihtiyacı olduğu bir dönemidir ve bu buhranlı zamandan çıktığında konu sahibi olan dostunu görmek istiyordur fakat konu sahibi arkadaş da buradaki yorumlardan etkilenip dostluğunu bitirmişse ne olacak? Ha bunu da ben kendi tecrübeme dayandırarak söylüyorum. Konuyla alakalı emin olarak verebileceğim tek tavsiyenin dostlar için emek harcama sorumluluğudur. İyi günde herkes dost olur ama aslolan kötü günde olabilmektir.

Edit, her neyse tartışma niyetinde değildim yazarken. Nihai kararı yine konu sahibi verecek. Sadece yakın bir arkadaşlığın bu kadar kolay bitirilmesini anlamdıramadım. Bu sebeple serzenişim diğer yazanlardan çok konu sahibine aslında.
 
Son düzenleme:
@Estar Abi her şeyi kötüye yormaktansa dediğin gibi iyiye yoralım bu sefer. Umarım haksız çıkarım.
Ben anlıyorum hocam sizi. Hatta ben de soğuma ihtimali olduğuna daha çok inanıyorum, demek istediğim bunun sebebi her neyse iki kişinin halledeceği bir meseledir. Bir dostluk bitecekse dahi neden geç yazdığını karşı tarafa kendisi sorması gerekir bence. Emekten kastıma bu da dahil.
 
Ciddi ciddi soğumuş mu deniliyor diğer yazanlar tarafından? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor? İnsanlar mesaj atmayabilir gayet.

Yakın gördüğünüz insanı 1 wp mesajına cevap vermemesi bitiriyorsa pek de yakınınız değilmiş. İnsan o an sizinle konuşmak bile istemeyebilir. Yanlış mı bu? Bir de yakın olduğunuz arkadaşınızla ilişkiniz için sizi hiç tanımayan, verdiği tavsiyelerin sonucundan hiç etkilenmeyecek insanlardan mı yardım istiyorsunuz?
Yüz yüze konuştuğunuzda da istemediğiniz zaman cevap vermeyecek misiniz?
 
Şuan cevap vermediği için büyük ihtimalle yazmam yazarsa da haber Veririm Artık çok da umrumda değil açıkçası aynı muameleyi yapıp bende onu cevap vermem uzun süre içinde.
Aynı şeyleri ben de çokça yaşıyorum hocam, buluştuğumuzda telefonu elinden düşürmeyen adam benim mesajıma 5 saat sonra cevap veriyor ya da bazen hiç cevap vermiyor. Bir keresinde "nasılsın" diye mesaj attım muhabbete başlamak için (o cevap verdikten sonra bir şey sordum), o da iyiyim dedi ve sonrası yok. Sorduğum soruya 3 haftadır cevap vermedi. Sanırım telefonunu ayda bir kere açıyor :D

Aynı şeyleri daha önce de yaptığı için artık muhattap olmuyorum o arkadaşla. Zaten sadece kızlarla gezmeye başladı.
 

Geri
Yukarı