krmdgn Hectopat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 30 2 Mart 2020 #1 Arkadaşlar merhaba bana WhatsApp'tan gönderilen stickerları indiremiyorum hep bu şekilde tıklanmıyor. Telefonum Huawei P20 yardım edebilecek olan var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba bana WhatsApp'tan gönderilen stickerları indiremiyorum hep bu şekilde tıklanmıyor. Telefonum Huawei P20 yardım edebilecek olan var mı acaba?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 2 Mart 2020 #2 Ayarlar - Veri ve depolama kullanımı - Medyayı otomatik indir kısmındaki seçeneklerin hepsi seçilimi kontrol eder misin?
Ayarlar - Veri ve depolama kullanımı - Medyayı otomatik indir kısmındaki seçeneklerin hepsi seçilimi kontrol eder misin?
krmdgn Hectopat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 30 2 Mart 2020 #3 Wifi de hepsi seçili diğerlerinde video hariç diğerleri seçili Hala çözümü bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı? Son düzenleme: 3 Mart 2020
Wifi de hepsi seçili diğerlerinde video hariç diğerleri seçili Hala çözümü bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı?