WhatsApp Web'e bağlanılmıyor

merlin22

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik tasarımcısı
"WhatsApp cihazınız yoğun bir mesaj trafiği alıyor" diye bir hata almıştım durup dururken sonrasında umursamadım. Yarım saat kadar bir süre sonra telefondan gönderdiğim mesajların web te görünmediğini fark ettim. Sonrasında web ten çıkış yapıp tekrar girmeyi denedim ama "Sohbet mesajlarınız yükleniyor"

Yazısında takılıp kalıyor ve öncesindeki QR kod okuttuğumuz sayfaya geri dönüp şu hatayı veriyor.

Telefondan WhatsApp'ı silip tekrar yükledim olmadı. Güvenlik duvarı kapatıp çerezleri vs silip tekrar girmeye çalıştım yine olmadı. WhatsApp desktop uygulamasında da aynı hataları alıyorum.

Telefondan bağlı cihazları temizlediniz mi ?

Telefondan bağlı cihazları temizlediniz mi ?
Evet hepsini temizleyip denedim yine aynı. Biraz önce başka bir bilgisayarda ve başka bir internet bağlantısıyla denedim yine aynı sorun çıktı

Evet hepsini temizleyip denedim yine aynı. Biraz önce başka bir bilgisayarda ve başka bir internet bağlantısıyla denedim yine aynı sorun çıktı
WhatsApp telefondaki mesajlarınızı temizleyin deneyin.

Arkadaşlar sorunu çözdüm

Bilinmeyen hesapların mesajlarını engelle diye bir seçenek var. Onu kapatınca hemen bağlandı WhatsApp'a.

Ayarlar > Gizlilik > Gelişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…