WhatsApp'da engellenen kişinin ismini bulma

BulgarUmut

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2021
Mesajlar
2.695
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Dostlar 1 yıl önce WhatsApp'dan birini engellemiştim, şimdi o kişiye ulaşmak istiyorum. WhatsApp engellenenlerde olduğunu biliyorum ama ya ismi yazmıyor ya da ismi yerine başka bir şey yazıyor. Ben bu kişiye nasıl ulaşabilirim?
 
Dostum reklam gibi olacak ama bir uygulama var "getcontact" diye bu uygulamadan bulabilirsin kayıt olduğun zaman numaraları tek tek kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırıp isimlere bakabilirsin her isimde olmuyor bazen bunu da aklında bulundur.
 
Kendi isminizin, rehberinizde bulunan her kişinin de getcontact adlı uygulamanın databasesine kaydedileceğini bilerek bu işlemi yapın. Birini bulacağım diye bütün ailenizi, ekli kişileri de databaseye ekletip diğer kişilere buldurmayın.

Evet az önce baktım güvenilir mi diye herkes indirmeyin demiş bende indirmeyeceğim.
 
Evet az önce baktım güvenilir mi diye herkes indirmeyin demiş bende indirmeyeceğim.

Bu ve bunun gibi uygulamalar sizden rehber izni ister ve rehberinizde kaydettiğiniz her kişinin numarasını, nasıl kaydettiğinizi vesaire hepsini kendi databasesine kaydeder. Bu sayede başkası sizle alakalı rehberinizde kayıtlı birini aratırsa bulabilir ya da siz de karşı tarafı bulabilirsiniz ama onların da başkaları ya da kendileri tarafından databaseye eklenmesi gerekir. Kullanmanızı kesinlikle tercih etmiyorum.
 
Evet az önce baktım güvenilir mi diye herkes indirmeyin demiş bende indirmeyeceğim.

Hayır arkadaş yanlış biliyor orada zaten etiket eklersen isim gözükür aksi takdir gözükmez sansürlü olur yani hiç siz deneyin ben kullanıyorum sorunsuz aksi takdirde bulmanız imkansız anca 118 80 gibi pahalı paralı servisleri arayarak bulabilirsiniz o da dksı 8-10 TL civarında uzunca arama yaparsanız pahalıya patlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı