WhatsApp'da numara değiştirince yeni numaranın karşı tarafa gitmemesi için ne yapılabilir?

Exodusugi

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefon numaramı değiştirdim. Telefonumda istemediğim bir numaradan kurtulmak için. Ama yeni hattımla WhatsApp açtığımda o görüşmek istemediğim numarayı yazınca eski kaydettiğim adıyla çıkıyor. Fakat numara rehberimde mevcut değil. Nasıl bir durum acaba?

Eski numaranızdan geçerken numara değiştir seçeneği ile yeni numaraya geçtiyseniz numaranız karşı tarafa gider, ama hesabı sil yapıp yeni numaranızla yeni bir wp hesabı açarsanız numaranız karşıya gitmez artı olarak ne demek istediğinizi anlamadım.

120 gün içinde eski numaranız üzerinden Whatsapp kullanılmaz ise otomatik hesap kapanıyor, zaten 120 gün sonra hesabın profil fotoğrafı gitmiş ise bilin ki hesap kapanmıştır.

Tam olarak anlatmak istediğim eski Whatsapp olan numaramda o numara engelliydi. Ama yeni numaramla açtığım Whatsapp konuşma seçeneğinde o numaranın tekrar engelsiz bir şekilde listemde nasıl göründüğünü merak ediyorum aslında. Anlatabilmişimdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…