WhatsApp'ta karşıya silinen mesajın gidip gitmediğini öğrenmek mümkün mü?

etssurucusu

Picopat
Herkese merhaba, arkadaşlar. Kuzenim telefonda kendini çekip WhatsApp Instagram da arkadaşlarıma atıp benden sile basmış karsı tarafla iletişime gecemem ama emin de degilim atmamis da olabilir. Nasıl öğrenebilirim?

Android ise dosyalarıma girerek WhatsApp/media/sent klasöründen bakabilirsiniz. Gönderdiğiniz tüm fotolar orada. Ama en temizi karşı tarafa sormak olacaktır bu durumda.

Maalssef oyle bir yer bulamadim.

Android ise dosyalarıma girerek WhatsApp/media/sent klasöründen bakabilirsiniz. Gönderdiğiniz tüm fotolar orada. Ama en temizi karşı tarafa sormak olacaktır bu durumda.
Çünkü galreidende silindi dosyalardan ise bulamadim

Yardım edin lütfen.

Yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
Maalssef oyle bir yer bulamadim.

Çünkü galreidende silindi dosyalardan ise bulamadim

Yardım edin lütfen.

Yardım edin lütfen.
Gizli dosyaları göster seçeneği olması lazım dosyalarım da onu açıp, arama kısmına WhatsApp yazarak öyle bulun. Zaten olmuyorsa da cihaz desteklemiyordur.

Bir diğer yöntem fotoğraf atılan kişi veya kişilere soracaksınız başka yolu yok yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı