S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 WhatsApp'da spamdan ban yedim, benim numaramdan başkalarına mesaj gitmiş fakat ben göndermedim. Artık kaç kişiye göndermişse... Buyowhatsapp kullanıyordum ve ilk defa ban yedim.
WhatsApp'da spamdan ban yedim, benim numaramdan başkalarına mesaj gitmiş fakat ben göndermedim. Artık kaç kişiye göndermişse... Buyowhatsapp kullanıyordum ve ilk defa ban yedim.
G GroveStreet Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #2 Yapacak bir şey yok modlu WhatsApp kullanmayacaktın.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 GroveStreet dedi: Yapacak bir şey yok modlu WhatsApp kullanmayacaktın. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp yüzünden yemedimki
GroveStreet dedi: Yapacak bir şey yok modlu WhatsApp kullanmayacaktın. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp yüzünden yemedimki
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Aralık 2022 #4 Yeni_Kullanıcı dedi: Modlu WhatsApp yüzünden yemedim ki. Genişletmek için tıkla... Mesajları siz göndermediğinize göre modlu WhatsApp yüzünden gitmiş işte mesajlar.
Yeni_Kullanıcı dedi: Modlu WhatsApp yüzünden yemedim ki. Genişletmek için tıkla... Mesajları siz göndermediğinize göre modlu WhatsApp yüzünden gitmiş işte mesajlar.
G GroveStreet Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #5 Yeni_Kullanıcı dedi: Modlu WhatsApp yüzünden yemedimki. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp kullanınca spam olarak algılayıp ban atıyor fake numara ile kullanırken aynı durumu yaşadım.
Yeni_Kullanıcı dedi: Modlu WhatsApp yüzünden yemedimki. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp kullanınca spam olarak algılayıp ban atıyor fake numara ile kullanırken aynı durumu yaşadım.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #6 GroveStreet dedi: Modlu WhatsApp kullanınca spam olarak algılayıp ban atıyor fake numara ile kullanırken aynı durumu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Millete benim numaramdan mesaj gitmiş 20 kişi yazdı bana
GroveStreet dedi: Modlu WhatsApp kullanınca spam olarak algılayıp ban atıyor fake numara ile kullanırken aynı durumu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Millete benim numaramdan mesaj gitmiş 20 kişi yazdı bana
G GroveStreet Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #7 Yeni_Kullanıcı dedi: Millete benim numaramdan mesaj gitmiş 20 kişi yazdı bana. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp'tan dolayı.
Yeni_Kullanıcı dedi: Millete benim numaramdan mesaj gitmiş 20 kişi yazdı bana. Genişletmek için tıkla... Modlu WhatsApp'tan dolayı.