WhatsApp'tan yabancı numara mesaj attı

Tanımadığınız numaralardan gelen mesajları doğrudan engelleyeceksiniz, yapacak bir şey yok. Bunlar sürekli mesaj atar ve genellikle Afrikalı, Nijeryalı dolandırıcılar mesaj atardı. Sanırsam dolandırıcıların da uyruğu değişmiş :D

Bir ara aileme dahil mesaj geliyordu. Yok şu bilmem ne adındaki hesapta 1.000.000 USD varmışta yok saati 800 TL işte çalışmak ister misin de yok 1 gb ödüllü anket doldurda. Şu bu derken daha da mesaj gelmedi.
Sizce birisi benim numaramı abuk subuk bir yere vermiş olabilir mi? Yoksa neden böyle mesajlar gelsin ki?

Sizce birisi benim numaramı abuk subuk bir yere vermiş olabilir mi? Yoksa neden böyle mesajlar gelsin ki?
Numaranızla kayıt olduğunuz web siteleri tarafından paylaşılıyor/satılıyor/sızdırılıyor ve maalesef bazı telefon hizmet bayi çalışanları bu numaraları çeşitli yerlerde paylaşıyor/satıyor/sızdırılıyor.

@670404 o da olabilir de tek sebebinin bu olduğunu sanmıyorum. Telefon numarasıyla kayıt olduğunuz bir site, databasesini de sızdırmış olabilir. Her ihtimal var ve dolandırıcılar da sürekli mesaj atıyor, yapacak bir şey yok. Engelleyip geçeceksiniz.

1688375985250.png

Profil fotoğrafının bu olduğuna yemin edebilirim. Şaka bir yana bilgilerimiz herkesin elinde, devlet bizim veri güvenliğimizi sağlayamıyorsa iş başa düşüyor.

Hocam bana da Kuzey Afrika'dan gülümseme emojisi atmıştı aklıevvel'in biri. Çok takmayın engelleyin gitsin.

Aynı numaralar mesaj attı işi kabul ettim yaş ad ve IBAN numaramı verdim 4 puanlama yaptım 100 TL attılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı