"Whea uncorrectable eror" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Drbahadir

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
stj.dr
İyi günler dilerim. Acer marka laptopumdaki birkaç sorun için garantiye yollamıştım anakart ve SSD değiştirip geri yolladılar. Elime ulaştığında temiz Windows kurulumu yaptım fakat özellikle internete girdiğimde whea uncorrectable eror şeklinde mavi ekran hatası veriyor. BIOS'u güncelleyip resetledim, sıfırdan Windows kurdum fakat çözülmedi. RAM'leri kontrol ettim onlarda da sıkıntı yok. Minidump dosyalarına dair en ufak bir iz yok onu da anlayamadım. Güncelleştirmeler de tam ve driverlar eksiksiz. Sorunun çözümünü bulamamış olmam çok canımı sıkıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistem özellikleri:
  • Acer Aspire 3A315 42G R4EN.
  • Ryzen 5 3500U
  • 8 GB RAM.
  • Radeon 540X ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluşan minidump dosyalarını aşağıdaki rehbere göre paylaşır mısınız?

Selamlar, konuda da söylediğim gibi bilgisayarda oluşan herhangi bir minidump dosyası yok, herhangi bir minidump klasörü de yok

Anladım teşekkür ederim, iyi haftasonları.
selamlar, bilgisayar garantiden geldi ve bir sorun bulamadıklarını söylediler. Ürüne temiz kurulum yaptım ama hata devam ediyor. Sorunun 20h2 güncellemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarda güncellemeleri denetleyince 20h2 güncellemesi uyarısı yapıp yüklüyor, aradan 10 dakika gecmeden tekrar aynı güncellemeyi yapmaya çalısıyor. Bu sırada da mavi ekran hatası veriyor. Hata kodu whea uncorrectable error. Güncelleme sorunu bulunmadı. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Acer Aspire 3A315 42G R4EN.
  • Ryzen 5 3500U
  • 8 GB RAM.
  • Radeon 540X ekran kartı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-23 at 13.50.22.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…