Whey protein önerisi

Emperor1

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Grizzone'nun verdiği protein ve enerji miktarı daha yüksek. Ayrıca duyduğum kadarıyla Proteinocean satış stratejileri için servis sayısını büyük gösteriyor diye duyumlar aldım, ne kadar doğru emin değilim.

Selamlar,

2 farklı ürüne baktığım zaman fiyat konusunda, içerik konusunda aynı zaman kullanıcı deneyimi konusunda farklılıklar göze çarpıyor.

Girzzone Grizzy Whey protein adlı ürünün yorumları tadının mükemmel olduğunu ve çocuklukta yedikleri bisküvili yoğurtlara benzediğini belirtmişler. Ancak, 100 gramında 30 gram protein bulunması ve şeker oranının yüksek olması bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmiştir.

Protein Ocean Whey Protein ise ekşi sözlükte kullanıcılar, Proteinocean'ın pre-workout ürününün performans artırıcı etkisinden ve whey protein tozunun mükmmel olduğunu belirtmişler.

Ürünlerin arasında bayağı bir fiyat farkı var, önerim: Protein Ocean Whey Protein daha avantajlı bir seçenek gibi gözüküyor, tabii tat ve kişisel tercihler de önemlidir.

Eğer proteinoceanin aroması iyiyse alınabilir. 400 gram 400 lira uygun değil Grizzone daha iyi ama güvenilir mi bilmiyoruz.

İfadeler: NeH

Eğer Proteinocean'in aroması iyiyse alınabilir. 400 gram 400 lira uygun değil Grizzone daha iyi ama güvenilir mi bilmiyoruz.

Eğer Proteinocean'in aroması iyiyse alınabilir. 400 gram 400 lira uygun değil Grizzone daha iyi ama g

Hocam 400gr için 400TL uygun gibi geldi diğer ürünlere de bakınca neden böyle dediniz?

Grizzone protein tozu sizce uygun fiyatlı mı onu alsam mı diye kararsızım

Grizzone fazla ucuz ama guvenilir mi bilmiyorum.

Hocam Grizzone kullandım kıvamı nişasta gibi berbat. Kalite olarak en iyisi HIQ ama gerçekten çok pahalı. En F/P Proteinocean ve kalitesi fena değil. @WolreaG @Emperor1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…