Whey protein önerisi

Opikanaba

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM
Bu aralar kilo almak için cici bebe smoothiesi yapıp içiyorum, spora başladığım zaman içeceğe katmak için whey protein almayı düşünüyorum.
Linkini bıraktığım whey nasıldır ne önerirsiniz?

Çöp bütçe nedir ona göre önerelim.

2 kilo protein tozu 500 liraya hiç inandırıcı gelmiyor peynir altı suyu hariç herşey olabilir içinde.

2 kilo protein tozu 500 liraya hiç inandırıcı gelmiyor peynir altı suyu hariç her şey olabilir içinde.

Hangi markanın hangi ürününü önerirsiniz o zaman?

Ben kullanıyorum tadı çok iyi fiyatından dolayı aldım bende ama bu kadar uygun olması soru işareti tabiki çünkü bu kadar protein genelde 3000TL'ye satılıyor ben bunu 650'ye almıştım. Bimden Protein Ocean birthday cake öneririm fiyatı uygun ve bilindik, 3 tane stok yaptım tadı çikolata kadar iyi değil ama gider yinede.

Hangi markanın hangi ürününü önerirsiniz o zaman?

Bugün BİM'de Proteinocean whey protein gördüm 30 servis onu alabilirsiniz. Aroma vanilyamsı bir tad, hoşuma gitmez diyorsanız sitesinden farklı aromalar bakabilirsiniz lakin sitesinde 699'a 16 servis mevcut BİM'deki ürün kampanya ürünü 30 servis. Bim'e 29 Nisan'da gelmiş çoğunda bitmişte olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG-20250424-WA0002.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 26

Kalmamışsa ne alacağım.

Kalmamışsa ne alacağım.
kalmamışsa grizzone wpc80 olabilir trendyol'da uygun fiyatlıydı en son, wpc80 olmasına dikkat et bu en az %80 protein demek çünkü yanlış değilsem ve grizzone'un uygun fiyatlı ürünlerinde wpc düşebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…