Wi-Fi 6 modem eski cihazlara sorun yaşatır mı?

emirrrrrr8

Femtopat
Daha fazla  
Hocam, bu başlık altında soruma cevap verir misiniz bilmiyorum ama bir sorum olacaktı. Evde Superonline'ın 100/40’lık paketi var, ancak modem eski olduğu için sadece 2.4 GHz bağlantı alabiliyorum. Modemi Wi-Fi 6 ile değiştirirsem evdeki eski cihazlar bir sorun yaşatır mı acaba? Annemin telefonu Wi-Fi 4 ya da 3, babamın telefonu, benim telefonum ve bilgisayarım ise Wi-Fi 5 destekliyor. Bağlantıda bir sorun yaşar mıyız? Yardım edebilir misiniz?

Hayır sorun yaşatmaz, Wi-Fi teknolojisi geriye dönük uyumludur.
"Peki, Wi-Fi 6'ya geçersem daha iyi bir hız alabilir miyim? Şu an 2.4GHz'de 25 Mbps alıyorum, ancak 5GHz ara sırada göründüğünde 100 Mbps hızındana ulaşabiliyorum. Ancak, 5GHz hemen kayboluyor. Modem değişirsem bu sorun çözülebilir mi? Modem neredeyse 8 yıllık, yani 5GHz'i daha verimli kullanabilir miyim?" ve 100Mbps alabilirmiyim alt yapım son derce uygun

Daha stabil bir deneyim yaşarsınız, ancak halihazırda en fazla 100 Mbps destekleyen bir altyapı da daha fazlasını alamazsınız, paket ile de fark edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…