gurkan16 Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Wi-Fi'nin adını ve şifresini Türk Telekom uygulamasından değiştirdim ama şimdi de bilgisayardan bağlanamıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Wi-Fi'nin adını ve şifresini Türk Telekom uygulamasından değiştirdim ama şimdi de bilgisayardan bağlanamıyorum. Çözümü nedir?
VONX Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Hocam aynısı bende oldu hani kablo varya onu PC'ye takın sonrada oradan PC'ye ayarlayın sonrada çıkartın çalışır.
Hocam aynısı bende oldu hani kablo varya onu PC'ye takın sonrada oradan PC'ye ayarlayın sonrada çıkartın çalışır.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 15 Mayıs 2021 #3 Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, ayrıca aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcınızın modelini söyleyin.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, ayrıca aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcınızın modelini söyleyin.