Wi-Fi adaptörü Driver güncelleyince ağ listesi boş görünüyor

Madlios

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bilgisayarıma ethernet kablosu çekemediğimden tenda U3 adlı Wi-Fi adaptörünü aldım. Kendi sürücüsünü kullanıyordum fakat bugün bilgisayarım oyun oynarken KERNEL_SECURITY_CHECK hatası vererek kendini yeniden başlattı. Bu hataya Wi-Fi adaptörü neden olduğunu düşündüğüm için güncellemek istedim. (Aygıt yöneticisinden sonra internetten denedim.) fakat yeni Driver güncelleyince adaptörüm hiçbir ağı bulamıyor, liste tamamen boş. Belki benimle aynı sorunu yaşayan başkaları vardır diye yabancı forumlara baktım fakat böyle bir sorunla karşılaşıp konu açanı bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
Dosyaları paylaşın.
İmzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın.

İnternetten dediğin yer neresi?

Öncelikle bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim konuma cevap verdiğinize dair bir bildirim gelmedi şimdi konumu alıntı yapacak iken cevabınızı gördüm bu konuda özür dilerim!

Sonradan dosyayı buraya bırakıyorum AIDA64 dahil

Ve de internet dediğim adaptörümün markası olan Tenda'nın kendi sitesindeki Driver'ları.
Mini dump dosyaları
.

AIDA64.
.

Son olarak bugün yeni bir mavi ekran hatası aldım page fault in nonepaged area diye sürekli 3 haftada bir yeni bir mavi ekran hatasıyla karşı karşıya kalıyorum.

Son düzenleme:
Kapayayım mı yoksa direk kaldırayım mı ryzenmaster uygulamasını kullanmıyorum zaten fakat Avast'ı kaldırmamın nedeni nedir?
Kapayayım mı yoksa direk kaldırayım mı ryzenmaster uygulamasını kullanmıyorum zaten fakat Avast'ı kaldırmamın nedeni nedir?
Paylaşıma açık değil.
Asus araçlarını, RyzenMaster, RGB araçlarını, Vanguard ve Avast kaldırın.

Bunu da yükleyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı