Wi-Fi Bağlantı kopma sorunu

Herkese hayırlı günler. Windows 8.1'e geçtiğimden beri gün içinde 1-2 kere Wi-Fi kopma sorunu yaşıyorum. Daha önce Windows 7 ve 10 kullanmışlığım var fakat onlarda böyle olmamıştı hiç. Bağlantılara girdiğimde evimin internetini görüyor üzerine tıklayıp bağlan dediğimde bağlanıyor. Yani Wi-Fi görmeme sorunu veya internetimin gitme sorunu falan yok, sadece kendi kendine bağlantım kopuyor. Otomatik bağlantı da açık. Windows 8.1 Single Language orjinal kullanmaktayım ve sistemim her daim güncel. Sizlerden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Windows 10'da da bulunmakta bu sorun. Sebebini bende bilmiyorum fakat aynı tarif ettiğiniz gibi. Youtube da video izlerken bir bakıyorum kesilmiş. Muhtemelen yeni gelen windows güncellemeler inden birinin özelliğidir gibi düşünüyorum ama dediğim gibi çok bir bilgim yok. Takipteyim bende konuyu.

Windows 10'da da bulunmakta bu sorun. Sebebini bende bilmiyorum fakat aynı tarif ettiğiniz gibi. Youtube da video izlerken bir bakıyorum kesilmiş. Muhtemelen yeni gelen windows güncellemeler inden birinin özelliğidir gibi düşünüyorum ama dediğim gibi çok bir bilgim yok. Takipteyim bende konuyu.

İnternet kendiliğinden kesilmiş video donuyor mesela, Wi-Fi yerine tıklıyorum tekrar kendi Wi-Fi'me tıklıyorum bağlanıyor. Sürekli olmayan bir sorun yani belki günde 1-2 kere, belki de 2-3 günde 1 kere belli de olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı