Wi-Fi bağlantısı korumasız sorunu

Darkrose

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Wi-Fi bağlantısı korumasız hatası alıyorum, ne yapmam gerekiyor? İlk başta iPhone cihazımda da demişti modem ayarlarından WPA2 olarak güncelledim düzeldi fakat annemin telefonunda uyarı geliyor bu şekilde. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 0993B5EA-4C06-4D36-A9F2-15BE26093B18.jpeg
    0993B5EA-4C06-4D36-A9F2-15BE26093B18.jpeg
    1,6 MB · Görüntüleme: 121
Birisi Wi-Fi şifrenizi kırmaya çalışıyor olabilir mi? çok hızlı şifre denediği için uygulamalar belki böyle bir hata veriyor olabilir.

NOT: İşin ustası değilim, sadece fikir öne sürdüm.

192.168.1.1 sitesinden admin paneline erişim sağlayıp şifreyi değiştir büyük ihtimalle şifre hala modemle gelen şifredir :(

192.168.1.1 sitesinden admin paneline erişim sağlayıp şifreyi değiştir büyük ihtimalle şifre hala modemle gelen şifredir :(
Şifreyi kendim oluşturdum, Wifi ağ ismimi vs de değiştirdim Wpa2 yaptım bakalım
Birisi Wi-Fi şifrenizi kırmaya çalışıyor olabilir mi? çok hızlı şifre denediği için uygulamalar belki böyle bir hata veriyor olabilir.

NOT: İşin ustası değilim, sadece fikir öne sürdüm.
Kırabilirler mi ki?

Son düzenleme:
Kırabilirler mi ki?

Kırmaları şifrenin zorluğuna göre değişir, eğer büyük küçük harf, ardışık olmayan mantıksız harf dizilimi ve rakam var ise kırılması imkansız denilebilir.

Örnek: SJ695UF_9GK

Wi-Fi şifreleri belirli programlar ile kırılır, çoğu program sizin belirttiğiniz dosyadaki şifreleri teker teker dener. İnternet'te çalınmış şifrelerden oluşan bir metin belgesi bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı