Wi-Fi çekim gücü çok az

Sıradan1Kolcu

Kilopat
Öncelikle merhaba. Türk Telekom'un VDSL modemini salonda televizyonun yanında kullanıyorum. 50 Mbps internetim var. Orta odadayım ve bu oda salona yani modeme en yakın oda ancak oda içerisinde 1-5Mbps arasında kötü bir hız alıyorum. Odadan dışarıya bir adım attığım anda hızım 45 Mbps'ye yükseliyor. Ayrıca diğer arka odalarda da internet hızı yine çok düşük. Bütçem var modem mi almalıyım? Modemi mi yakınlaştırmalıyım? Daha önce Xiaomi'nin Wi-Fi genişleticisi vardı pek bir işe yaramıyordu. Çok güçlü bir modem almak istiyorum 2K üzeri olabilir fiyatı. Tabii çok güçlü dediysek nükleer reaktör değil :D İnternetime uygun ileride fiber geldiği zaman da kullanacağım ileriye de dönük bir modem olabilir. Odamda telefonla GeForce NOW Steam Link kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Türk Telekom'un VDSL modemini salonda televizyonun yanında kullanıyorum. 50 Mbps internetim var. Orta odadayım ve bu oda salona yani modeme en yakın oda ancak oda içerisinde 1-5Mbps arasında kötü bir hız alıyorum. Odadan dışarıya bir adım attığım anda hızım 45 Mbps'ye yükseliyor. Ayrıca diğer arka odalarda da internet hızı yine çok düşük. Bütçem var modem mi almalıyım? Modemi mi yakınlaştırmalıyım? Daha önce Xiaomi'nin Wi-Fi genişleticisi vardı pek bir işe yaramıyordu. Çok güçlü bir modem almak istiyorum 2K üzeri olabilir fiyatı. Tabii çok güçlü dediysek nükleer reaktör değil :D İnternetime uygun ileride fiber geldiği zaman da kullanacağım ileriye de dönük bir modem olabilir. Odamda telefonla GeForce NOW Steam Link kullanmak istiyorum.

Türk Telekom'un modemleri pek iyi çekmiyor hocam. Ben Keenetic modem aldım kurtuldum.

Öncelikle merhaba. Türk Telekom'un VDSL modemini salonda televizyonun yanında kullanıyorum. 50 Mbps internetim var. Orta odadayım ve bu oda salona yani modeme en yakın oda ancak oda içerisinde 1-5Mbps arasında kötü bir hız alıyorum. Odadan dışarıya bir adım attığım anda hızım 45 Mbps'ye yükseliyor. Ayrıca diğer arka odalarda da internet hızı yine çok düşük. Bütçem var modem mi almalıyım? Modemi mi yakınlaştırmalıyım? Daha önce Xiaomi'nin Wi-Fi genişleticisi vardı pek bir işe yaramıyordu. Çok güçlü bir modem almak istiyorum 2K üzeri olabilir fiyatı. Tabii çok güçlü dediysek nükleer reaktör değil :D internetime uygun ileride fiber geldiği zaman da kullanacağım ileriye de dönük bir modem olabilir. Odamda telefonla GeForce NOW Steam Link kullanmak istiyorum.

Modem almanız daha mantıklı olur. Buna bakabilirsin.

Daha yeni Wi-Fi 7 güçlü bir modem yok mudur?

Benim bildiğim Wi-Fi 7 modem yok zaten. Keenetic Extra DSL'de 50 Mbps hız için rahatlıkla yeterli olacaktır. İleriye dönük daha iyi bir şey istiyorsanız bütçe arttırarak hopper DSL modelini alabilirsiniz.

Keenetic hooper DSL versiyonunu almak istiyorum. Peki kurulumu nereden öğrenebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı