Wi-Fi çekim gücü nasıl artırılır?

mehmet_kchsngl

Centipat
Daha fazla  
Bir Wi-Fi modemine sinyal arttırıcı bağladım ama internetin çekim gücü 1-3 diş arasında gidip geliyor. Bir sinyal arttırıcı daha alırsam çekim gücü Full olur mu?

Sinyal arttırıcıdan kastınız nedir? Hangi ürünü aldınız? Marka model bilgisi verirseniz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Wi-Fi modemine sinyal arttırıcı bağladım ama internetin çekim gücü 1-3 diş arasında gidip geliyor. Bir sinyal arttırıcı daha alırsam çekim gücü Full olur mu?
Dostum maalesef bu Xiaomi'yi bende kullandım ve gercekten verimli bir cihaz değil. Kendim bundan suna gectim. https://www.hepsiburada.com/tp-link...-menzil-genisletici-ve-router-p-HBV000006AHSE Cok memnunum.
Evet tp-link güvenilir.

Xiaomi yan ürünlerinde sadece adını kullanarak iş yapıyor. Telefon ve saat dışında hiçbir şey alma Xiaomi'den. TP-Link bu işin üstadıdır. Bende kullanıyorum çok mutluyum.

Modem marka kalite de etkiler. Bazı modemi kapat 10 saniye sonra aç bir dakika bekle dene bakalım...tp-link sinyal artırıcı da faydalı olabilir memnun olanlar var.

Bu konularda insanlar genelde olaya yanlış açıdan bakıyor, bence modem güçlendiriciler yerine evin planını göz önüne alıp modem yerini değiştirmek bazen çok daha başarılır oluyor. Bizim ev kare şeklinde evin en merkezi noktasına modemi taşıdım (dışarıdan gelen kabloyu uzattım ve modemden PC'ye giden uzun bir Ethernet kablosu aldım) bu sayede evin her yerinde gayet güzel çekmeye başladı internet.

Dostum ne kadar doğru bilmiyorum ama güçlendirici ne kadar fazla kullanırsan, internetin yavaşlama gibi problemlerin çıkabilir. Bence önerim daha kaliteli bir arttırıcı alıp 1 tane kullanman, Araştırıp falan bakabilirsin, araştırmayıp almanı pek önermiyorum.

Bu konularda insanlar genelde olaya yanlış açıdan bakıyor, bence modem güçlendiriciler yerine evin planını göz önüne alıp modem yerini değiştirmek bazen çok daha başarılır oluyor. Bizim ev kare şeklinde evin en merkezi noktasına modemi taşıdım (dışarıdan gelen kabloyu uzattım ve modemden PC'ye giden uzun bir Ethernet kablosu aldım) bu sayede evin her yerinde gayet güzel çekmeye başladı internet.

Dostum ne kadar doğru bilmiyorum ama güçlendirici ne kadar fazla kullanırsan, internetin yavaşlama gibi problemlerin çıkabilir. Bence önerim daha kaliteli bir arttırıcı alıp 1 tane kullanman, araştırıp falan bakabilirsin, araştırmayıp almanı pek önermiyorum.

Dostum maalesef bu Xiaomi'yi bende kullandım ve gercekten verimli bir cihaz değil. Kendim bundansuna gectim. https://www.hepsiburada.com/tp-link...-menzil-genisletici-ve-router-p-HBV000006AHSE cok memnunum.

Xiaomi yan ürünlerinde sadece adını kullanarak iş yapıyor. Telefon ve saat dışında hiçbir şey alma Xiaomi'den. TP-Link bu işin üstadıdır. Bende kullanıyorum çok mutluyum.

Modem marka kalite de etkiler. Bazı modemi kapat 10 saniye sonra aç bir dakika bekle dene bakalım...TP-Link sinyal artırıcı da faydalı olabilir memnun olanlar var.

Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı