Wi-Fi dongle oyun için yeterli midir?

murdck

Hectopat
Daha fazla  
Bende şu ürün var. Yeni PC aldım ve anakartın Wi-Fi desteği yok. Evde Superonline fiber var ama modem başka odada ve kablolu bağlanamıyorum. Bu ürün internet hızımda bir azalma yaşatır mı? Eğer yaşatırsa daha iyisini almak yerine odama kablo ile internet getirmeyi düşünüyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaliteli bir ürün. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Gerek yok bence odaya göre 5 10 metre ethernet kablosu alıp odanıza çekin isterseniz yere yakın yerden delik açıpta geçirebilirsiniz.
10 metre kablo 20TL fazla masraf bence.

Eğer USB ise isterse 300Mbps olsun, yeterli değildir. Intel AX200'lü PCI-e Wi-Fi modüllerine gözatınız. Fenvi markasını şiddetle öneririm.

Hocam anladığım kadarıyla Wi-Fi kartları pahalı ürünler ve benim çok bütçem yok. Ya daha kaliteli bir dongle ya da ethernet kablosu ile internet çekeceğim ama kablo çektiğimde de kabloyu gizlemem lazım o da uğraştırıcı olacak gibi.

Ping seviyesini kesinlikle kablo düşürür. Modem ile PC arasındaki mesafeyi ölçüp elektrikçiden veya internetten CAT6 kablo alıp bağlayabilirsiniz.

Ben eskiden laptop ile oyun oynuyordum yani eski internetim de kablolu değildi ve pingimden memnundum. Laptop'a göre çok fark olur mu peki pingde?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı