Wi-Fi düşük hız sorunu

Merhabalar. 1 haftadır Wi-Fi hızım çok düşük. Yaptığım testleri modemin yanında yapıyorum.Paketim 16Mbps kablo ile 13Mbps alıyorum burada sorun yok. Modemin yanında kablosuz test yaptığımda 2Mbps hız alıyorum. Telefondan test ettiğimde 10Mbps hız alıyorum. Bilgisayarımda bir problem var ama çözemiyorum. Dün akşam her şeyi sıfırladım yeniden kurulum yaptım. PC'den Wi-Fi hızım arttı ama şu an eski haline döndü 2Mbps alıyorum. PC'nin Wi-Fi kartından dolayı değil eminim. Daha önce farklı bir evde 50Mbps'lik hatta bağlanıp 47Mbps hız alabiliyordum. ISS'yi aradım yardımcı olmadılar. Modem müşteri hizmetlerini aradım garanti bitmiş vs deyip yardımcı olmadılar. Çözüm önerilerinizi bekliyorumm.

Benzer bir durum bende de var daha çözebilmiş değilim. Geçen ay Millenicom'da idim 35Mbit'ten 34 Mbit'i alıyordum bu ay TurkNet'e geçtim Wi-Fi ile 100 Mbit'ten 60'ı 70'i zor görüyorum telefonla 25 Mbit anca oluyor. Bağlantı hızım 72 ile 144 Mbps arasında değişiyor modem ve Wi-Fi alıcısı 300Mbps'yi desteklediği halde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı