Bütçeniz nedir?Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz?
Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz?
![]()
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
800 civarına çıkabilirim.Bütçeniz nedir?
bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır?TP Link kullanıyorum ucuz bir tercih ama kaliteli.
Telefonda kullanılacak. Oyun oynayacak kadar gerekli değil.Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım.
Ben modeme 10 metre uzaklıkta kullanıyorum hocam belki o yüzden bende iyi çalışıyordur.bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır?
Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım.
Bende aynı sorun yok sizde olmuş olabilir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.