- Makaleler
- 3
@F4T1H Ben kapattım ne olur ne olmaz. Zaten gereksiz bir şey. İhtiyacım da yok.
Çekmeyen yerde nasıl Wi-Fi ile şebekeye bağlanıp arayacak ki? O zaman yurtdışında olsak bile Wi-Fi'ye bağlanıp arama yapabiliriz diye anlıyorum ben buradan. Hiç yurtdışı paketi falan almaya gerek yok o zaman. Aynı mantık çünkü.
Ha bu şey birde gereksiz bence, çünkü zaten Wi-Fi'ye bağlı olduğumuz yerlerde WhatsApp gibi, Messenger gibi uygulamalardan arayacağımız kişiyi arayabiliyoruz. Hem de yüksek kalitede. Messenger için en azından.
Çekmeyen yerde nasıl Wi-Fi ile şebekeye bağlanıp arayacak ki? O zaman yurtdışında olsak bile Wi-Fi'ye bağlanıp arama yapabiliriz diye anlıyorum ben buradan. Hiç yurtdışı paketi falan almaya gerek yok o zaman. Aynı mantık çünkü.
Ha bu şey birde gereksiz bence, çünkü zaten Wi-Fi'ye bağlı olduğumuz yerlerde WhatsApp gibi, Messenger gibi uygulamalardan arayacağımız kişiyi arayabiliyoruz. Hem de yüksek kalitede. Messenger için en azından.
Siz de cevap verirseniz sevinirim. @MaveNNHocam iPhone'dan iPhone'a konuşurken belli bir ses kalitesi vardı, ismini bilmiyordum sayenizde buldum sanırım o özelliğin adı VoLTE. Bir tanıdığımda o sesi pek alamıyorum gibi geliyor, onda Wi-Fi ile arama açık. Bundan olabilir mi? Wi-Fi ile arama aktifken VoLTE'yi gölgeliyor mu acaba? Kendisi hep bu şekilde kullanıyor çünkü. Çekmeme gibi bir durum da yok, bulunduğumuz ortamlar kuytu köşe yerler değil kesinlikle.