Wi-Fi IP adresini mobilden değiştirmek

Niklaus34

Centipat
Daha fazla  
Birden çok hesap açmam için IP adresini VPN olmadan değiştirmem gerekiyor. Modem kapatıp açmayı denedim maalesef değişmiyor. Wi-Fi kullanıyorum mobil veri ile uçak modu kapat aç demeyin maalesef şebeke sorunu var. Bunlar dışında bir yol bilen varsa yardımcı olur mu?
Şimdiden teşekkürler.

VPN veya Proxy servisi en pratik çözüm bunlar neden olmuyor hocam? Bunun haricinde internet servis sağlayıcısı müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunabilirsiniz ama nasıl bir gerekçe sunarsınız bilmiyorum. Konuda pek bir detay vermemişsiniz.

Anladım peki kapatıp açma işlemini modem arayüzünden yapılabilir mi ?
Yapılabilir. Yönetim sekmesinde Yeniden Başlat sayfası var, oradan. İsimler farklı olabilir.

Ama benim dediğim kapatma işlemi için düğme şart, çünkü kapalı şekilde beklemesi gerekiyor bir süre.

VPN veya Proxy servisi en pratik çözüm bunlar neden olmuyor hocam? Bunun haricinde internet servis sağlayıcısı müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunabilirsiniz ama nasıl bir gerekçe sunarsınız bilmiyorum. Konuda pek bir detay vermemişsiniz.
Hocam üyelik açtığım siteler vpn leri engelliyor. Proxy hakkında da pek bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı oldu arayüz üzerinden kapatıp açacağım şu an en mantıklısı o gibi duruyur.

Yapılabilir. Yönetim sekmesinde Yeniden Başlat sayfası var, oradan. İsimler farklı olabilir.

Ama benim dediğim kapatma işlemi için düğme şart, çünkü kapalı şekilde beklemesi gerekiyor bir süre.
Anladım teşekkürler. 🙂

Hocam üyelik açtığım siteler vpn leri engelliyor. Proxy hakkında da pek bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı oldu arayüz üzerinden kapatıp açacağım şu an en mantıklısı o gibi duruyur.

Anladım teşekkürler. 🙂

Evet bazı sunucular VPN’i algılıyor. O zaman düğmeden kapayıp biraz bekleyip açın arkadaşın dediği gibi. Bu arada aç kapa yöntemi eğer kablonet kullanıyorsanız işe yaramıyor. Son 10 yılda benim IP sadece 1 defa değişti. Üstelik statik IP de kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı